SPD hájí islamistické teroristy, to nevymyslíš

Europoslanec Ivan David zvolený za tomiokamurovce tvrdil v televizní debatě na CNN Prima News, že Izrael páchá v pásmu Gazy genocidu. Nepřímo se tak postavil na stranu sadistických vrahů.

V diskusi pod článkem na iDNES.cz to Ivan David pořádně schytal. Tak diskutující Karel Krbálek napsal: „Jak může někdo z SPD hájit muslimské teroristy, proti kterým všude bojují?“ Ondřej Vencl na to trefně odpověděl: „To není tak úplně pravda. Například muslimské teroristy z ruSSka milují.“

Skvěla to vystihla Dana Kopecká: „Je naprosto jasné, za kým SPD stojí. Za islamistickými teroristy a rusáckými okupanty. Klidně by takovým naší zemi vydali, kdyby jim to mělo něco vynést. Ať mně nikdo neříká, že to není banda vlastizrádců a kolaborantů. Co na to jejich voliči? Bylo by super tu mít rusáky s Kadyrovem? Vážně lepší než EU?“ Také za svůj příspěvek získala osmnáct plusů a pouze jeden mínus.

Lukáš Janda také výborný: „Tohle je fakt bizár, jak SPD a místní dezoláti brání teroristy z Hamasu, ale zároveň jsou proti muslimům. Nechceme tu muslimský migranty, usekají nám hlavy a přitom od nich slyšim, jak by chtěli, aby přijel Putin s Kadyrovci a čečenští hrdlořezové nás tu podřezali. Myslí si asi, že by se s Putinem měli líp, ale on přitom svoje místní dezoláty - vězně, lidi v exekucích posílá rovnou na frontu. Prostě hloupá proruská sebranka, která nesnáší, když se někdo má lépe než oni.“

Je to ostré, ale pravdivé. Lidé se právem pozastavují nad tím, že SPD Tomia Okamury brojí proti islámu a nelegálním migrantům, kde může, a tady se najednou jejich europoslanec Ivan David postaví na stranu islamistických zrůd z Hamásu, když lživě obvinil Izrael z genocidy. Kdyby tomu tak skutečně bylo, tak už v pásmu Gazy není jediný Arab.

David se de facto postavil na stranu muslimských teroristů, kteří jak barbaři vtrhli do Izraele, kde sadistickými způsoby vraždili ženy a děti. I když u něj, jako u bývalého člena krajně levicové Levé alternativy, to nepřekvapuje. U levičáků jaksi jsou antisemitismus a nenávist k Izraeli normální. Ivan David je psychiatr a na něj dokonale sedí vtip, jaký je rozdíl mezi psychiatrem a pacientem, psychiatr má klíče.

SPD opět dokazuje, že je obyčejnou populistickou tlupou, která hlásá pouze to, co se zrovna hodí. Oni prý bojují proti islámu, ovšem fakt, že Putin využívá brutální islamistické hrdlořezy z Čečny na Ukrajině, kteří tam masakrují civilisty, je nechává v klidu. Asi takhle, kdyby zítra Putin prohlásil Banderu za světce, tak si doma vystaví jeho portréty.

Z diskuse s Ivanem Davidem chtěl odejít jeho kolega z europarlamentu Alexandr Vondra. Nakonec to neudělal, což je dobře, ale nedivím se jeho úmyslům. Jsou hranice, které jsou nepřekročitelné. Mezi ně patří podpora nacistů, islamistických radikálů, komunistů nebo putinovských rašistů. To se ve slušné společnosti zkrátka nedělá, protože je to chucpe.

? Na kecy o genocidě nejsem zvědav, vpálil Vondra Davidovi. Chtěl odejít ze studia - iDNES.cz

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | čtvrtek 23.11.2023 15:51 | karma článku: 28,88 | přečteno: 664x