Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si tak říkám, když se večer juknete pod postel, jestli pak na vás vybafne mužik, kozák, nebo skládací bábuška...;-D

4 0
možnosti
MS

Na vás tak akorát bažant, co ? ;-D

2 2
možnosti
MS

... a po jeho rozpadu se toho v Rusku příliš nezměnilo. :-P

0 0
možnosti

A20n64n18a 76Č62e15r87n31á

20. 3. 2014 12:18

Sovětští bolševici lhali o humanitě a lidskosti, zatím co lidi "díky" komunistům umírali.

:-/

SE SOVĚTSKÝM SVAZEM PŘIŠLA BÍDA NA ZEM!

A dnes už zase "beránka vlku se zachtělo"... ;-€ Rv

3 0
možnosti
JH

A ted zas něco o historii USA o bandě zločinců, kteří měli na výběr mezi šibenicí nebo cestou do Nového světa a kteří zde bez skrupulí vyvraždili původní obyvatelstvo, o tom jak zabíjeli malé indiánky a těhotné indiánky atd. pak si přivezli na práci černoch, které mučili a zabíjeli atd.Rv

0 4
možnosti
BT

jo otcové poutníci jejichž příchod amíci tak slaví to byla banda hrdlořezů že?

0 0
možnosti
Foto

Autor se mýlí.Alexandr Jakovlev udává 60-70 milionů mrtvých pod Stalinovou krutovládou.Ale i kdyby to byl jen jeden,nic to nemění na tom,že bolševismus je svinstvo a svinstvem zůstane!

 Karma!

4 0
možnosti

Ještě by pan Jakovlev měl vysvětlit tu záhadu, jak to, že počet obyvatel ruské říše (což se bez Finska v podstatě kryje s územím Sovětského svazu ) vzrostl ze 100 mil. obyvatel na počátku století na 240 milionů tak zhruba v r. 1985? Dle mého odhadu by to bylo možné jen tehdy , kdyby každá průměrná sovětská Nastěnka porodila a vychovala tak deset dětí, což by mimochodem svědčilo v uhlířskou víru v onu "zaostalou zločineckou velmoc",která by tedy v oné základní válce spermií a děloh vyhrávala na celé čáře nad prohnilým a zdegenerovaným Západem. Ve prospěch této hypotézy svědčí, že jak Werich (na poč. 30.let), tak Werth (na poč. 40.let).  ihned po svém příjezdu uzřeli samé zdravé a dobře živené děti, kam jejich oka pohlédla.

0 1
možnosti
AS

A17d26a10m 26S57t31a39v43a

19. 3. 2014 20:57

"Sovětský svaz byl zaostalou zločineckou velmocí...": Ano byl, naprostý souhlas!! Přidám si: bestiální! Ale vy byste si měl konečně uvědomit, že Rusko zdaleka  není SSSR! SSSR byl náš nepřítel na život a na smrt. Ale Rusko je, ať chcete nebo ne, náš politický soupeř. Že má imperiální ambice, to je zcela přirozené a normální. Ty má i EU! Také naprosto samozřejmé a přirozené. Chyba jen, že Obama ucukl všem těm magorům, kteří tak halasně řičeli proti radaru v Brdech. To byla zásadní politická chyba! A druhá byla ze strany EU, že na podzim na Majdan nasadila své poradce, tak jako SSSR u nás v těch neblahých dobách. A má je tam dodnes. Jak primitivní! Ale Rusku držím palce, ať z něho vyroste moderní civilizovaná velmoc s kulturou, jako měla před tisíci lety.

2 2
možnosti
MN

ten chleba je ale o dvou kurkach pane autore....

http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/196750-americti-piloti-vrtulniku-strileli-iracke-civilisty-vcetne-deti-potvrzuje-video.html

Vojáci NATO v Afghánistánu jsou v pohotovosti. Připravují se na protestyAfghánců poté, co jeden americký voják v neděli u Kandaháru postřílel 16 civilistůvčetně dětí. Tálibán už vyzval k pomstě.

5 0
možnosti
MN

no a nekteri fanatici take tvrdi ze existovaly koncentracni tabory a ze tam popravovali nejen zidy, slovany, ale i komunisty a dalsi jinak smyslejici lidi .. ale to je jenom blba propaganda....nic takovyho nebylo! Autor by mel dat pozor aby ho jednou treba neoperoval neakej komunista, nebo nedejbuh ruskej doktor - mozna ho bude jednou utirat ukrajinska uklizecka nebo sestricka - ale to je malo pravdepodobne protoze to bude spis nejaka vietnamka nebo romka kdyz kdyz mladi misto deti jezdi po svete a deti nechavaji az na "stari"...

0 6
možnosti
MK

Ve ruských gulazích zemřelo na 20 mil. lidí. Při velkém hladomoru vyvolaném Stalinem umřelo pět milionů lidi. Když Rus "osvobodil" ČSR, tak odtud NKVD odvlekla skoro 10 tisíc lidí do KT na Sibiři.

7 4
možnosti
MS

A příště si povíme něco o Černobylu a havariích jaderných elektráren.

2 0
možnosti
MN

ale o te v Americe mlcte - to by nevypadalo dobre....;-D

4 0
možnosti
Foto

V současné době je však zločineckou organizací NATO.

5 5
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,66
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz