Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

bolševismus si český národ vybral sám, ne že ho k tomu někdo donutil. Byl prostě po té hrdinské smrti vůdce bezprizorný a potřeboval tatíčka. Svádět něco na cizí mocnosti je infantilní

1 1
možnosti
JG

J50i79ř79í 43G39r23o92h

8. 3. 2024 19:52

Kdyz nas podle Zieglera okupovala ruda armada, tak potom musela byt okupantem i americka a rumunska armada.

1 8
možnosti
PB

Vy tu hloupost hrajete, je to anketa, nebo v tom žijete oficiálně a potom jestli dobrovolně a co na to říká partner/ka?

5 1
možnosti
OF

v roce 1946 nás někdo nutil volit komunisty ?

2 0
možnosti
Foto

Komunisté ty volby nevyhráli a do většiny jim chybělo pár desítek hlasů. Kdyby se ostatní poslanci proti nim spojili, nic by neprosadili.

7 0
možnosti
JL

Ruda nebo sovetska armada? Povazuju to za hru se slovicky.

Mam vsak problem s pojmy "osvobozeni"-"osvoboditelka". Nemohla ta armada a jeji vojaci prinest to co sami nemeli! Svoboda v Rusku existovala jen od unorove revoluce po Leninuv puc v listopadu 1917. Tedy za vlady Kerenskeho, ktery zvitezil ve svobodnych volbach. Na dlouhou dobu, v Rusku poslednich.

4 0
možnosti
Foto

Na našem městském sportovním areálu lemují hlavní vstup dvě sochy - rudoarmějce se samopalem a husity s okovaným cepem. . Sovětský voják pomohl nastolit novou dobu temna a husité byli zločinci. Ani jedna si nezaslouží přežít současné obrození, ale osvícený buditel se zatím neobjevil.

7 2
možnosti
PJ

vaše myšlenkové pochody jsou opravdu zvláštní, o rusech se raději bavit nebudu, ale husité? Ono totiž všichni revolucionáři už principu byli zločinci, pokud uspěli stali se i hrdiny, třeba jako komusnisté :). Opravdu mě u vás mrzí, že vždy napíšete jen to A nebo B, ale nikdy AB .

4 4
možnosti
Foto

Souhlas, ale schytáte to

16 2
možnosti
DR

A proč? Naopak, velmi pobavil. Je vidět, že pan Ziegler má holt od jisté doby prostě pro ty šutry na podstavcích velkou slabost.

4 8
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,44
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz