Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M15i28l15a57n 41K62e46s78l

4. 9. 2014 16:04

Dodnes nebylo vyšetřeno kdo připravil o hlavu toho policistu,kterého odnášeli jeho druhové z Majdanu.Bylo to hned n a začátku nepokojů.V té době ještě po separatistech nebylo vidu ani slechu.Že by si uřezávali hlavy policisté sami sobě.Tady ten autor je nějaký pechfogl.Co téma,kterým se zabývá,to propadák.Nakonec uřezávání hlav je takový ukrajinský historický zvyk.To dělali v dávné historii,před velkou říjnovou i benderovci po vàlce .

2 1
možnosti
Foto

Diskuze se smazanými příspěvky. Něco jako vypínání mikrofonu místopředsedkyně ukrajinského parlamentu, když po minutě ticha za padlé na Ukrajině, kritizovala vládu, že střílí do svých občanů.

5 0
možnosti

Teda tady ale autorská cenzura řádí. No, já tohoto autora nemám potřebu ale jakkoli komentovat jaksi dlouhodobě. Postrádá to smysl.

1 0
možnosti
JZ

Nepokoje na Ukrajině vyprovokoval Janukovyč svoji neschopnou vládou. Kdyby lidé byli spokojeni, nepřišli by na Majdan. To je jednoduché.

0 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MK

Těší mne že tentokrát se autor dokázal vyhnout trapasu se svědkyní z místa tragédie ve skutečnosti sedící 700 km od popisované události. Čemu se však nevyhnul je ignorování faktů, že ta vláda co nemůže toto tolerovat provádí minimálně to samé:

Ohledně mučení kohokoliv kdo jaksi nesouhlasí s Majdanskou revolucí se stará již delší dobu pan Oleg Ljaško, narozdíl od všeobecných popisů a jednoho pranýřování (k čemuž dojdu) si tento pán, mimochodem poslanec Ukrajinskéhho parlamentu, své akce natáčí na video, před čímž už nemohla zavírat oči ani amnesty international, ačkoliv ostatním organizacím plkajících o tom co jedna paní povídala se to zatím stále daří.

http://www.amnesty.org/en/news/Impunity-reigns-for-abductions-ill-treatment-eastern-Ukraine-06-08-2014

Tady malá současná ukázka ukrajinské demokracie - přerušení projevu a donucení k usednutí - od nakládačky a stopkám na schůze je to ovšem pokrok, takže na cestu k demokracii kupředu

http://www.youtube.com/watch?v=--FQ8ItWpEw#t=40

Samozřejmě, že v době kdy Amnesty (které se přeci dá věřit jak pan Autor píše - je to přeci nezaujaté) řešila pana Ljaška, autor kterému tak záleží na lidském zacházení s kýmkoliv záhadně nereagoval. Od majdanu také známe nucení příslušníků policie k pokleknutí před davem a veřejný lynch starostů ze strany regionů spojený s podpisem demise- odkud pak to pranýřování jen ti povstalci odkoukali

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

RB

Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii, dobré pivo a víno i jižní Čechy.

Připište si k tomu pane autore ještě Nemám rád vše co jen zavání ruskem. ;-);-)

11 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JR

J69a10r12a 40R59a54n47k

4. 9. 2014 3:56

Soudruzko Ondratova, libi se mi, jak si vzdy umite vybrat ze Zapadu to prave "levicove"....na vychode se skutecne nic nezmenilo;-D

1 3
možnosti
Foto

Neutralni hodnoceni??? Je az neuveritelne, jak si lide dokazi prizpusobit "informace", aby zapadly do toho, co chteji sdelit :-/

3 0
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,92
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz