Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

semelik

11. 2. 2011 12:44
já pamatuju jednoho holohlavýho a vousatýho, a tomu

bych teda sebral všechno, co jde.

Urááááááá!

0 0
možnosti

jrc

9. 2. 2011 21:01
Šaškárna !

Po 20 letech si to už můžou strčit za klobouk !

Jde jim pouze o přesměrovánín pozornosti jinam, aby se lidin nezabývali průšvihy současné vlády, nezaměstnaností a ekonomickým úpadkem společnosti!!!

0 0
možnosti
K

kaktusak

9. 2. 2011 17:45
Seberte. Přestaňte jen řečnit a seberte.

Funkcionáři svou nečinností nebo špatnou prací v listopadu 89 zavinili nástup současného zlodějského režimu, takže zaslouží trest. Alespoň si příště dají pozor a budou lépe plnit své povinnosti vůči pracujícím.

0 0
možnosti
T

tromi9

9. 2. 2011 14:54
ano správně, železná pěst Honzíkova oplatí

estébácké krutosti, jen tak dál Honzíku, vyhoď ze starobinců a nech v příkopu u cesty, zpátky ni krok.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

9. 2. 2011 14:12
každý

nemůže být holt dobrý, někdo je ten dobrý a někdo zlý

0 0
možnosti
PH

petrph

9. 2. 2011 13:20
možná jen připomenout,

že oni " funkcionáři NSDAP a gestapáci " skutečně dostávali zvláštní příplatky za svoji službu Třetí říši. Pochopitelně, koho si konkrétně odchytli Rusové, Amíci nebo Izraelci a dokázali mu konkrétní zločiny,ten si to odseděl natvrdo.Ale jinak si každý  po válce při odchodu do důchodu pečlivě vyplnil a zhodnotit svou těžkou službu vlasti za války , kdy pečlivě a důsledně plnil rozkazy svých nadřízených.Což se samozřejmě týkalo i soudců,kteří odsuzovali nevinné a posílali je pod gilotinu, nebo generálů fašistických armád, kteří našli brzo uplatnění ve strukturách NATO a pak odešli, s vysokými výsluhami a poctami do zasloužené penze.

Neidealizujme si historii.

0 0
možnosti
HZ

DADAnce

9. 2. 2011 13:58
Re: možná jen připomenout,

Popravčí z pankrácké věznice požádal po válce  československé úřady o oficiální doklad , že tu x let vykonával své povolání, aby se mu ta léta započítala do důchodu.

0 0
možnosti
C

cojanato

9. 2. 2011 12:35
Proc se s tim neprislo drive ?

Honzo, v podstate souhlas, ale karmu Ti za clanek tentokrat nedam.

A vis proc ? Jdes s tim ven pozde. Na toto tema Te pred delsi dobou kupodivu predstihl jiny bloger, J.Sestak (byvaly duvernik StB). Kurinzni situace, ze ?

Kde jste byli Vy, ostatni "pravicovi" blogeri, proc jste se neozyvali drive, proc mlcela politicka scena ?

Polaci maji vice odvahy, nez poserkove Cesi.

0 0
možnosti
H

hafusak2

9. 2. 2011 11:58
Zase jenom hozená kostička lidem,

protože o nějaké komunisty a estébáky vůbec nejde. Celý tenhle pseudoproblém /stejně jako ty minulé/ je vyvolán jen proto, aby se ti jednodušší lidé měli čemu věnovat, měli koho kádrovat, komu nadávat a na koho ukazovat prstem, že má vysoký důchod i když vědí houby, jaký důchod vůbec má.Protože teď je nejdůležitější vyvolat dojem, že stovka z důchodu nějakého komunisty je podstatně důležitější nežli sto milionů zašantročených někým ze současné věrchušky. Zdravotnictví je v krizi, vláda se v problému plácá jako salamandr v kravinci, tak se lidu obecnému předhodí komunisté a estébáci. Co kdyby si lidé ještě nakonec všimli, že stejný systém, na kterém krachuje zdravotnictví má údajně "spasit" naše důchody? Lidi: otevřete už konečně oči a začněte sami myslet!

0 0
možnosti
ÚNV

úplně nová Viktorka

9. 2. 2011 11:55
jenom

mě zajímá, proč zrovna teď. Že na to nebyl čas v průběhu předchozích 21 let.

0 0
možnosti
E

ediiti

9. 2. 2011 11:39
Zieglere,

tak to je článek na Nobelovu cenu. To je hrdinství 21 let po převratu, když už převážná většina z těch co jste vyjmenoval je pohřbená, navrhnout tento poslanecký zvratek. Ono to bude v PS ještě dlouho trvat, než tento zákon připraví. Ono by se to právě možná dotklo těch, kteří jsou u vesla.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz