Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ruské turisty také kdysi odmítl obsluhovat personál proslulé pařížské restaurace U Maxima  s trefným zdůvodněním. "Sice mají peníze, ale jinak jsou to vidláci, kterým čouhá sláma z bot." Milovaný Český Krumlove, jsi v dobré společnosti. :-)

0 0
možnosti

I10v53a25n 39J62i72r74e15š

21. 1. 2015 16:08

Docela by mě zajímalo, jak hodnotíte ty mladé, primitivní, uřvané, ožralé zrůdy ze slavných, kulturních západních zemí, které tak terorizují a ničí noční Prahu, ale dle Vaší známé, proslulé vyváženosti a objektivity by jste těmto nejraději lízal nohy...

0 0
možnosti

No tak hurá! Ekonomové brečeli zbytečně, že nás sankce vůči Rusku zruinují !;-D

0 0
možnosti

A25l73e57š 56Z10í42t14e48k

21. 1. 2015 12:11

No, v Krumlově nechcete asi ani nás Čechy. V létě jsem tam byl s rodinou a byl připraven řádně několik dní utrácet. Služby otřesné. Prošli jsme asi 10 restaurací. Nikde neberou platební karty, vše je předražené, například v drahé restauraci výběr z pěti jídel (jídlo á 260 Kč, neberou karty). Pizzerie nemá pro změnu pivo. Pak jsme si konečně sedli v nějaké restauraci u mostu a souhrn? Pizza z mrazáku - studená, smažený kuřecí řízek - syrový, smažený sýr - studený. Průměrná cena jídla 150 Kč. Vše jsme vyreklamovali, reklamace byla uznána, vrátili nám peníze. Chtěli jsme tam zůstat pár dní, ale raději jsme odjeli a již se do Krumlova nevrátíme. Možná si mysleli, že jsme Rusové.:-)

2 1
možnosti
Foto

Cituji: "Majitelka jiného krumlovského pohostinského podniku Karolína zase uvedla, že pro ně není ruská klientela rozhodující, ale přesto od kolegů ví, že Český Krumlov se bez ní obejde."

Zkuste aspoň někdy, když píšete o Rusech, použít náznak logiky. :-)

5 1
možnosti
Foto

Kde vidíte absenci logiky?

1 5
možnosti
Foto

Neprofesionální chování putykářů ukazuje, jak by se podnikatelé chovat neměli. Pokud je to ale jen v nějaké nevýznamné díře jako zde, pak to myslím lze tolerovat, jako rázovitou, krajovou zvyklost Rv

6 6
možnosti
Foto

Vy považujete Č. Krumlov z hlediska cestovního ruchu jako nevyznamnou díru?Jste v pořádku?

4 0
možnosti

Dvě restaurace z Krumlova a jedna z Českých Budějovic a Ziegler jako mluvčí Krumlova udělal jasný závěr. Basta.;-D

7 1
možnosti

Tohle už tu bylo...Cígler,zeptaj se své babičky...RvRvRv

http://www.tw24.net/wp-content/uploads/jun.jpg

2 0
možnosti

No pokud se zase vracejí Němci;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,82
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz