Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma. Před svými občany sehrávají tyjátr o vlastenectví, prosperitě a velmocenských ambicích a přitom odtamtud odejde každý, kdo něco umí a chce něčeho dosáhnout. V tomhle byly ruské elity vždycky schopné.

0 0
možnosti
DM

Velká karma. Vzdávám se jakéhokoliv komentáře. Těm,kteří mají skutečnou představu

o situaci v RF není co vysvětlovat. Placeným rusofilům to nemá smysl. Zažíváme konfrontaci bezzubé demokracie proti agresivní a lživé diktatuře. V určitém smyslu jsme nepoučitelní a stále znovu si myslíme, že gauner se bude chovat jako slušný a civilizovaný protivník. Opak je pravdou.

1 1
možnosti
OF

Putin posílal své dcery do německé školy, jak v NDR tak i v Moskvě.

Komunistický zm...d.Rv

0 0
možnosti
JR

J33a68r40a 52R51a27n72k

3. 9. 2014 4:26

R^ tak pro nas to neni nic noveho, tady se o tom normalne pise uz od dob Stalinovy dcery;-), to jen v Rusku se lide nesmi dozvedet.

0 0
možnosti
MK

Karlova univerzita 201. místo, tedy daleko za rusy. Nevím co od nás řešíte - pokud žiji na západě neznamená to, že nenávidím ČR ani, že vše na západě je na oslavu...tady jde o geopolitiku nikoliv o prosté konstatování, že po 75 letech bolševismu Rusko dohání Evropu - to je snad jasné. Náš problém je, že mu přitom míříme naproti;-)

2 3
možnosti
JZ

Českou republiku bych neřešil. To do problému nepatří. Rusko si hraje na bůh ví co, a přitom jeho školství je mizerné. A Rusko se stagnací ekonomického růstu Evropu jen tak nedožene. Tady jde o míru pokrytectví, když něco jiného Tito lidé hlásají a něco dělají. Samozřejmě, netýká se to všech Rusů. Naši studenti, kteří studují venku nehlásají, že ČR je nejlepší. ;-D

0 1
možnosti
AD

Zieglere, vaše jednoduché fanatické vidění světa je až k smíchu. Takže všichni čeští studenti studující na univerzitách v cizině nenávidí Česko ? Určitě jo, protože mnohdy tam i zůstávají pracovat. Jinak si to neumím vysvětlit.

3 5
možnosti
JN

Ani to číst nemusím, protože sám mám známé mezi syny Oligarchů a ti rozhodně nežijí na východě ;-) .

5 0
možnosti
Foto

Oni musí vzbuzovat nacionální vášně a produkovat problémy, které následně za peníze daňových poplatníků řeší.  Soubor všeho co dělají pak mate lidi, kteří si myslí, že své dráby a lupiče vlastně potřebují.   

Pokud se lidé tak snadno nechávají obelhávat, není jim bohužel pomoci.

6 0
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,76
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz