Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Svobodní Rusové zvažují, že podají další trestní oznámení, na ty, co schvalují agresi a vraždění na Ukrajině. Rozumím jim.

1 0
možnosti
VH

Všeho do času jak se říká...ale v Rusku ta nevolnická minulost je hodně zakořeněná a smutný příběh Navalného je toho důkazem...Rv[UA]

5 0
možnosti
LU

Nemecká nadradenosť bola podstatne viac zakorenená ako je ruská "nevoľnícka minulosť".

Ak by po vojne veľmoce nedohliadali nad politickou scénou a neprevychovávali dlhé roky (celú generáciu) v Nemecku, svet by mal znovu problém.

S Ruskom je to podobné, aj keby sa podarilo zvrhnúť Putinov režim, po čase sa objaví nový podobný ruský vodca (fuhrer),

1 0
možnosti
Foto

A antifašisté...

To, že tolik lidí v Rusku podporuje Putina, je celkem logické. Je u moci tak dlouho, že k vysvětlení stačí jednoduchá matematika. Stačí porovnat s časem, který potřeboval Hitler, aby Němce přetvořil k svému obrazu. Byla to dlouhá šichta. Po jeho "hrdinné" sebevraždě nastal pro Němce čas k bolestnému střízlivění z obludných lží. Dostali se z toho mámení. Dostanou se z toho i Rusové, až přestane působit ta "magie". Ta černá magie slov. Tak velmi podobná té hnědé předloze.

4 0
možnosti
Foto

Němci se z toho dostali díky vlivu USA, navíc přece jen na trochu jiné civilizační úrovni, než Rusko.

Rusko se z toho bez intenzivního vlivu z vnějška těžko dostane. Co se tam změnilo od doby, kdy K.H.B. napsal Obrazy z Rus? :-)

4 0
možnosti
DM

Ale tohle asi nikdo nerozporuje

Bohužel sankce,aby byly účinné budou vždy dopadat plošně,to asi jmenovitě dělat nejde

0 0
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,93
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz