Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebyl tam rozhovor s někým mladším, zato jakoby s voliči Zemana a Babiše.

0 0
možnosti
Foto

Kéž by jej někdo zastavil. Jak jsem dnes toho čára zase sledoval, říkal jsem si, že mu to přece nemůže nikdo žrát. Ale žere. On asi vyhnije jen jako tříska. Za článek karma.

5 0
možnosti
Foto

... toho cara má být...

0 0
možnosti
SB

Obávám se, jak znám rusáky, že jejich podpora Putinovi v těchto dnech spíše stoupá. Jsou ti většinou velice milí lidé, když téměř je jiné než velikost Ruska, ale stanou se z nich totální fanatici a blázni, když je ve hře právě tohle.

Nesmírně si vážím těch výjimek, které demonstrují svůj nesouhlas, avšak co do poměru jedněch a druhých, asi by se divil každý, kdo by si dělal iluze o takzvané široké ruské duši.

Uvědomme si například to, že v rámci svého velkoruského uvažování věřili i tomu, že je sem v roce 1968 pozvali naší nejvyšší funkcionáři. A tomu věřili i přesto, že ty samé československé nejvyšší funkcionáře zlikvidovali. Tomu, že vláda nebo nejvyšší vedení tehdejší KSČ pozve cizí vojska proti sobě samým, může věřit jen totální hlupák, nebo člověk v zaslepený fanatismem. A protože se nedomnívám, že by v ruském národě bylo hlupáků větší procento než v jiných národech, zbývá nimi jen ten fanatismus.

Řekl bych, že Putinovi roste obliba.

2 0
možnosti
Foto

Tomu výkladu 68 mnozí věří dodnes

4 0
možnosti
JZ

Slava Herojim, slava Ukrajiny![UA]

2 0
možnosti
LT

Hm, že bych si začal notovat "Nalivaymo bratia"?

0 0
možnosti
JD

J23a72n 41D78o96u41š97e86k

4. 3. 2022 14:08

Rus je často chápán jako člověk tvrdý, neústupný a bojovný. Určitě má hodně vlastností které mohu obdivovat. Doufejme, že se nakonec tyto vlastnosti otočí proti samotnému Putinovi. Byl by to skutečně příhodný konec.

4 0
možnosti

"Obrácení Ferdyše Pištory" ? Dopoledne jste diskutoval zcela v jiném duchu. Co jste zač? 8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 3330
  • Celková karma 24,72
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz