Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Už je tomu více jak rok co upozorňuji na nebezpečnou aktivitu Ruských "služeb" v Moldavsku a jejich plány na bázi improvizací od uplácení politiků až po destabilizaci země. Pořadí je následující Čečensko, Ukrajina(to je dnes) Moldavsko, aleternativa pobaltí nebo Bulharsko. Prostě okupační záměr je průhledný. Někde tady jsem psal taky o Moldavsku, už nevim, jen jsem upozornoval... Co jsem tehdy netušil, že Klaus ruský bankéř získá pro Putina Zemana.

 http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/438940/Odkazy-k-clankum-Jarda-Novak.html

0 0
možnosti
TJ

Kdyby tady vládli komouši, tak s každou vládní strategií na cokoli zřejmě pojedou do Moskvy a tam se budou našich (nadřazených) slovanských bratří ptát, zda to náhodou není moc ambiciózní, co by je zatlačilo do kouta. ;-D

6 2
možnosti
JN

Vždyt to tak fungovalo 40 let v totalitním Sovětském režimu, proč by to mělo být jiný? Protože se Sovět svaz přejmenoval na Ruskou Federaci? Přejmenuji lejno na růži, ale zápachu se nezbavím... [>-]

2 0
možnosti
Foto

Kdyby Rusko pokaždé hlasovalo tak, jak mu p.Ziegler v obýváku radí, nebylo by dnes již velmocí, ale provinčním vykradeným pidistátem s degradovanou ekonomikou, jakou má dnes Česko Rv

3 11
možnosti
SS

provincnim statem s vykradenou a degradovanou ekonomikou uz jsou ... proste benzinova pumpa a zasobnik plynu co se tvari jako stat + rozvojova zeme tretiho sveta s jadernymi zbranemi.

8 0
možnosti
VK

Pane Zieglere, podle mého názoru děláte nesprávně rovnítko mezi SSSR a Ruskem.Všechna ta území po 2SV zabral SSSR a nikoliv pouze jeho část Rusko.

A třeba ta "bojující Ukrajina" má z toho zabraného území největší krajíc.Přeci víte, že Halič Ukrajině nepatřila. Prostě si vše ohýbáte tak, jak se Vám právě hodí.Za chvíli asi budete tvrdit, že v roce 1968 nás okupovali pouze ruští vojáci a ti ostatní z tehdejšího SSSR ( tady i vaši ubozí Ukrajinci a Moldavané ) se okupace nezůčastnili.A pokud si pamatuji, tak největší štváč proti demokratizaci v ČSSR byl Ukrajinec Pjotr Šelest.

3 4
možnosti
SS

No kdyby liliPutin z Ruske Federace nadelal SSSR 2.0 tak by to rovnitko nikdo nedaval ... Zajimave jsou projevy mistnich kremlobotu o tom, jak Evropu dod fasismu osvobodili rusove ... ale kdyz slo o okupace (1939 Polsko, 1940 Finsko, Besarabie, Bukovina, 1945 Podkarpatska Rus, Vychodni Prusko, 1956 Madarsko, 1968 CSSSR) - tak to byl SSSR (a s tim prece dnesni Rusko nema nic spolecneho) - udelejte si v tom konecne poradek.

6 2
možnosti
Foto

JEŠTĚ  jednou to zopakuji pro všechny, aby alespoň, co se mojí pozice týče, bylo všem jasno, neměl bych nic proti přijetí Ukrajiny, Turecka, ba Ruska i Indie, pokud by byla EU příkladným federálním státem.

Kdybych věděl, že v momentu přijetí Česka do EU nebude tento spolek federálním státem, tak bych hlasoval proti. Vzhledem k tomu, že jsem hlasoval pro, tak odmítám být hrobařem EU. Rusko a jeho imperiální ambice, které ho koneckonců mohou jenom oslabit, mi je zcela srdečně ukradené.

Nejdříve se tedy EU musí vnitřně reformovat, aby se mohla rozšiřovat.

3 0
možnosti
SS

Jakou si EU udelate - takovou ji budete mit.

2 0
možnosti
Foto

Jak tady dříve napsal jeden kolega: komunisti lžou tak, že i když se to obrátí do negace, není to pravda. A že nemůžou hlasovat proti Kremlu? A kdy dělali něco jiného??? Nacpat je do laufu, všechny, a střelit je doprostřed Rudého náměstí.

11 4
možnosti
Foto

EU chtěla být ekonomickým tygrem, ale stává se upadajícím charitativním spolkem. Hurá.

6 3
možnosti

A26n14n48a 35Č96e35r75n40á

22. 12. 2014 18:54

Vy nejste z Česky mluvících zemí, nebo proč přejete Česku úpadek? 8-o

6 1
možnosti
PS

Jen k posledni vete. V SSSR nevladli Rusove, jejich podil na moci byl mensi nez jinych narodu bolsevicke rise. Takze si tezko mohli nekoho podrobovast. I ten Stalil, zmineny v titulku byl Gruzin, ale to urcite vite.

2 1
možnosti
SS

Rusove vladli a I Stalin, kdyz mu teklo do bot a zradil ho pritel - tak vyzyval Matku Rus ...

4 0
možnosti
  • Počet článků 3321
  • Celková karma 25,76
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz