Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OT

Tedy já tady nejsem dlouho ale už jsem si stačil všimnout, že se tady pohybují lidé, kteří jsou jednoznačně placeni Ruskem za svou zákeřnou činnost ve prospěch Ruska. Opravdu to redakci ani trochu nevadí? No a abych byl konkrétní tady v diskusi jsou to pánové Petřík a Heřmánek. Pohybuje se jich tady ale více.

4 4
možnosti
Foto

I77v67a11n 85M25a72r96e52k

10. 4. 2018 21:35

P.Tomku, kádrujete ? RvRvRv

2 1
možnosti
JK

měli by především umět běhat na lyžích a střílet z malorážky

2 2
možnosti
BV

Každý vrcholový sportovec si musí hlídat jídlo i pití a to kdekoliv a kdykoliv.

To mi připomíná odmítání účasti na soutěžích v Rusku protože tam není akreditovaná antidopingová laboratoř a bůhví co by se s jejich vzorky dělo. Co na tom, že vzorky na vrcholových soutěžích odebírají mezinárodní komisaři a ne ti místní a že vzorky se odesílají k testování do akreditované laboratoře v zahraničí.

7 1
možnosti
JZ

Ano pana Vaňku, ale dřív to nutné nebylo, aby si biatlonisté museli hlídat jídlo a pití. Vám zřejmě ruské křivárny nevadí.

0 3
možnosti
Foto

R^ a jasná karma.....

4 1
možnosti
Foto

Rusové obvinili sportovce z jiných států z braní dopingu a zakázali reprezentantům jiných států účast na olympiádách?

Rusové prosadili princip kolektivní viny ve sportu?

5 5
možnosti
Foto

ano to také, ale hlavně jsou rusáci podrazáci a křiváci. Sport je pro rusáky jen jiná část politiky, podle toho k němu přistupují....:-/

9 5
možnosti
Foto

Nic není tak jednoznačného, jak tvrdíte, pane Zieglere. Proti dopingu mají bojovat dopingoví komisaři, dopingové laboratoře a celý ten aparát, zaměřený na boj proti dopingu.

Jakmile se tento boj zvrhne v souboje mezi jednotlivými závodníky (nehodil náhodou vloni nějaký francouzský závodník tomu ruskému hůlku mezi nohy?), tak nastane to, co popisujete.

A u každé hospodské pranice se vždy potom ptáme nejen na to, kdo to začal, ale i na to, zda reakce byla adekvátní.

Ovšem, jak říkám, do protiruského portfolia se vejde všechno. Já jsem si asi před 20 lety dopisoval přes s jednou moc hezkou Ruskou (byl to patrně chlap) a ta Ruska se mě chystala hezky okrást. Pomůže Vám to ve Vaší svaté válce proti Rusku?

3 3
možnosti
JZ

V tomto případě to evidentně začalo Rusko. A tento blog není o dopingu, ale o následcích. Ruská reakce je neadekvátní a zákeřná. Výhrůžky o přimíchání dopingu do nápojů a o tom svědčí.

6 1
možnosti
  • Počet článků 3322
  • Celková karma 25,53
  • Průměrná čtenost 1807x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz