Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Kde jste protestoval proti účasti amerických sportovců při amerických válkách v Iráku , Lýbii ,Srbska a.t.d.

5 10
možnosti
PK

Tahle mantra už je trapná. Těm, co měli dostatek inteligence pochopit rozdíl už to bylo tisíckrát řečeno. U těch ostatních to nemá cenu.

10 4
možnosti
Foto

Karma, byť si myslím, že dnes by otázka účasti na OH měla být postavena jinak.

"Slušní lidé by neměli startovat na olympiádě v Paříži"

3 2
možnosti
Foto

Bicerovi přijde normální, že může nastat situace, kdy spolu budou soupeřit Ukrajinec a rusák, přičemž bratr toho rusáka zabil Ukrajinci matku, znásilnil sestru a ukradl ledničku.

8 1
možnosti
LU

Ruskí a Bieloruskí športovci môžu štartovať ak splnia nominačné kritériá, nepodporujú vojnu Rusov na Ukrajine a nemajú väzby na silové zložky v krajine, vojenské či policajné. Na OH budú športovci z oboch krajín súťažiť bez národnej vlajky, hymny a nie v národných farbách.

Ja osobne by som medzi Rusov a Bielorusov zaradil aj Palestínu a ostatné štáty podporujúce terorizmus (Hamas...).

4 1
možnosti
Foto

Nominační kritéria - nesplnitelná!

0 0
možnosti
MK

Doufám, že se k Radovanu Vítkovi přidají i televizní stanice a nebudou kupovat vysílací práva. To by mohlo pořadatele hodně zabolet a mohlo by ho to přimět ke změně názoru.

6 0
možnosti
DR

Perfektní nápad. Takže pak zase budeme "štelovat" němce nebo rakušáky jak za starých časů.

1 6
možnosti
Foto

Ale kde jinde je chcete porazit?

2 7
možnosti
Foto

A proč je porážet? Stačí když si zalezou za své hranice a zůstanou si tam, i se sportovci. A tam ať si dělají co chtějí.

12 2
možnosti
PK

Souhlasím s rozhodnutím CPI. Byť se to bohužel dotkne právě našich olympioniků. Nicméně někdo z velkých sponzorů začít musí.

Nevím jak se bude tvářit například Coca-Cola či Mastercard, ař těsně po její reklamě vystoupí nějaký "nezávislý" sportovec na stupně vítězů, a na svém dresu bude mít namalované Z.

Nevím, jak by podobným výstřelkům mohla MOV zabránit.

Bohužel. Sport mám moc rád a když je Olympiáda, sleduji takřka vše, pokud mám čas.

OH v Paříži za účasti národa, jenž páchá na území jiného, svrchovaného státu válečné zločiny, sledovat nebudu. Prostě si vyhlásím soukromý bojkot tak, jak jsem si ho vyhlásil na NHL. Nerozumím vedení Capitals, které neřeší to, že jejich nejlepší hráč na svém Instagramovém účtu, propaguje válečného zločince.

14 1
možnosti
TB

Souhlas, že by Rusko na OH být nemělo, o tom žádná.....ale ruku na srdce, myslíte, že Coca-Colu nebo Mastercard zajímá nějaká válka na Ukrajině? Jsou to globální firmy, těm jde o zisk, ať se Vám to líbí nebo ne, z jejich pohledu je to válka nějakých dvou rusáckých národů kdesi na východě...

4 0
možnosti
RK

Pan učitel by s vámi zcela jistě nesouhlasil a už teď jeho buňka Svazu československo-sovětského přátelství vyhlásila veřejnou sbírku, aby ve sponzoringu ČOV nahradila miliony od CPI.

22 2
možnosti
  • Počet článků 3325
  • Celková karma 24,91
  • Průměrná čtenost 1806x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz