Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rusko je klasický totalitní stát

3 0
možnosti

Díky! Je to tak pravda! Souboj Dobra a Zla je od stvoření světa věčný. Ale pozor! Ruští gangsteři se snaží skrze to gangsterství ovládnout celý svět. Nejdříve imputují do společnosti, že člověk nemůže být dobrý, že všichni lidé jsou gangsteři od přírody. Takto přesvědčené lidi dosazují do vlád v jednotlivých zemích přes davové zpracování společnosti a usilují o likvidaci solidních lidí se správnými mezilidskými vztahy.

Je to zápas proti Pravdě a Lásce, proti poctivosti, upřímnosti a proti úctě k druhému člověku. Václav Havel to poznal, a proto nás před touto gangsterskou zhoubou varoval! Špičky společnosti se mu vysmívaly a podporovali mstivou nenávist a lži, jako nástroj k ovládnutí společnosti. Touto cestou nás pomalu zpracovává i ruská nelidská věrchuška!

2 2
možnosti
Foto

Teď jsem četl, že Rusko se chystá rozpoutat třetí světovou. Tvrdí to věhlasní odborníci i Volodymyr. Co je proti tomu nějaká mafie.

1 4
možnosti

Podle jednoho z nás blogerů, kterého dle stylu předávaných informací považuji za amerického agenta, třetí světová válka již dávno probíhá. Začala záhy po rozpadu Sovětského svazu, kdy ruské tajné služby ji zahájily moderními, hybridními formami války! Je to již pár let, co to zde na svém blogu zveřejnil.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Jsi naivní! Tento článeček pana Zieglera je pro normální lidi čtivý a pravdivý! Ne všichni mezi námi se považují za propagátory ruského hybridního, lživého narativu!

2 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

DR

Z jeho blogů se v poslední době stává takový Dikobraz.

5 4
možnosti
TK

"Jenomže normální země s mafiány bojují".

To je pravda. Vezměme si třeba ČR - tady se do boje s mafií pustil expert na slovo vzatý, jistý Rakušan. Dokonce i šifrovaný telefon si k tomu pořídil. A krásný krycí příběh o tom, že "si s ním hrají děti".

13 6
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,44
  • Průměrná čtenost 1806x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz