Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Děkuji, že nikdo také ukáže realitu od jinuď.

0 0
možnosti
MK

Pane Zieglere velice se Vám omlouvám, původně jsem při četbě Vašich textů nabyl dojmu, že záměrně zaměňujete Rusko a SSSR, a na místo sovětů píšete rusové, jako by tam jiné národy nebyly, naivně jsem se domníval, že tak činíte proto, že se Vám to hodí. Když jste však k rusům přiřadil Bulata Okudžavu je jasné, že pro Vás každý na východ od Dněpru (snad už dnes) je pro Vás rusem.

Jinak jsem rád, že máte rád obyčejné rusy, proč také ne, Vás přece do běla rozpaluje pouze jakákoliv forma jejich státnosti, komunisté měli přeci "trpící" dělníky na západě a obyčejné lidi také rádi.

2 1
možnosti
MK

Děkuji za diskusi a věřím, že tentokrát nebude rušena mazáním příspěvků - vážím si blogerů, kteří ctí jiné názory

0 0
možnosti
Foto

Ale proč z těch ruských žebráků má takový strach EU a USA?

V celém Rusku jen bída a totální zaostalost a my se jich tolik bojíme.

2 6
možnosti
JZ

Rusko je žebrák s výjimkou kosmického a zbrojního průmyslu a má atomové zbraně, to je potřeba respektovat. Jinak ty obrázky z ruských nemocnic mluví za vše.

8 2
možnosti
JT

Jen pro vasi informaci. Spatny stav ruskeho zdravotnictvi vychovava vynikajici odborniky. Rusti lekari u nas jsou schopni holyma rukama diagnostikovat temer totez co ultrazvuk

2 2
možnosti
JZ

Ty obrázky ruských nemocnic mluví za vše. A výsledky včetně novorozenecké úmrtnosti jsou tristní.

1 2
možnosti
DM

Četl jsem,že se obyčejní,prostí lidé v Rusku dělí na tři skupiny. Na ty co byli zavřeni,ty co jsou zavření a ty co budou zavření. Exkurze do vesnic by nás vrátila o víc než 100 let zpátky. Zdravotnická péče je ještě horší než si pisatel článku umí představit. Ale tohle už popsal jeden polský profesor v roce 1968 - Rusko? Kosmický výzkum, moderní zbraně -  mizerné boty a šaty. Lid opakuje totéž co politici a generálové - ale vždy až po nich.

A Krym-vůbec nejde o lidi ,jde jen o mocenskou expanzi. Mně ale šokuje množství souhlasně pobrukujících pod články různých rusofilních pochlebovačů. Jedno co oni napíší - ten,kdo napadne jiné území se zbraní a maskuje si obličej je prostě lupič a gauner. Maska na obličeji je mezinárodní znamení pro lupiče.( samozřejmě mimo policii pracující v utajení)

10 0
možnosti
JS

Nevím, možná máte pravdu. Někde jsem ovšem četl,  že tím že Krym bude ruský, dojde k vyrovnání úrovně na Krymu a v Rusku a to má prý znamenat dvojnásobné zvýšení platů státních zaměstnanců a čtyřnásobné zvýšení důchodů. Nejsem tak informovaný jako Vy , uvítal bych z Vaší strany porovnání té tragické ekonomické situace v Rusku se situací na Ukrajině.

1 1
možnosti
RK

K tomu se nedá ani diskutovat, Vaše duševní žebráctví je mnohem větší než celé Rusko.Rv

5 6
možnosti
PP

Teď jste mu to nandal. Jste silný chlap s ryzím charakterem. To se hned pozná.

8 1
možnosti
JV

Technická : Jsem rád , že máte přehled, jen bych vás chtěl upozornit na to, že Bulat Okudžava by mohl být Armén nebo Gruzínec, rozhodně ale nebyl Rus.

5 0
možnosti
JZ

Děkuji za připomínku, Bulat Okudžava měl arménskou matku a abchazského otce, od roku 1940 žil v Moskvě, nebyl sice původem etnický Rus, ale je možné ho považovat za součást ruské kultury.

5 3
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,73
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz