Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

A je to, co jste nám popsal pro nás dobře, nebo špatně?

0 0
možnosti
Foto

No, co ten Putin nezvládne!? Nemají ti Rusové štěstí? Tam zvládne jediný člověk co tady ani deset Bruselí.

1 1
možnosti
JZ

Ano, soudruh bývalý ká gé bé Putin pronesl úžasnou hlubokou moudrost, že vlaky jezdí lidé do práce. Fakt vynikající intelektuální výkon, to jistě mnoho jeho příznivců dosud nevědělo. ;-D

0 1
možnosti
Foto

Český systém je založen na propagandě, kterou ovládá Pražská kavárna a pomocí ní obvykle vyhrává volby. Pokud se to nepodaří, nastupují tzv. přeběhlíci, kteří změní politický dres a když není možné ani to, začnou média organizovat pouliční protesty, metají na prezidenta(y) vajíčka a červené karty. To v Rusku neznají.

4 6
možnosti
JM

Rusko má prezidentský systém, podobně jako USA. Je to systém ve kterém se nemůže stát, že strana která vyhraje volby skončí v opozici, a vládnou strany které volby prohrály, jako je tomu často u nás. Já považuji český systém demokracie za její parodii.

Standardní demokratické státy jsou založeny na třech pilířích, vzájemně na sobě nezávislé moci zákonodárné, výkonné a soudní, ale ty se mají navzájem kontrolovat, u nás bohužel soudní moc kontrolu postrádá.

3 4
možnosti
Foto

Rusko má ovšem jednu specialitu navíc, a to presidentskou rošádu. Jednou Medveděv a Putin, pak se prohodí a jede se dál.

5 1
možnosti
Foto

Rusko je zvláštní země, nic nevyrábí a dováží vše až po záchodovou štětku. V poslední éře Putina vyvezlo suroviny  3,5 trilionu dolarů a napůjčovalo si dalších 610 miliard. Která země na světě se  může pochlubit, že za  pár let prožrala  3,5 trilionu dolarů a přitom si vypůjčila dalších 610 miliard. Demokracie v Rusku neexistuje. Vládnou tam oligarchové v čele s Putinem. Kdo se této skupině lidí kolem Putina protiví končí.

11 0
možnosti

státní dluh USA 17 559 mld. USD.

statní dluh Ruska   283 mld. USD.

USA vyrábí skoro všechno, vyváží vše až po záchodovou štětku a přesto se dokázaly prožrat na státní dluh ve výši 105% HDP.

4 4
možnosti
Foto

Ano, vidím to stejně. R^

4 0
možnosti
LN

...historie jasně říká...že rusko jinak než jak centralizovaná diktatura ani fungovat nemůže....dobře...cara si odpravili.....uljanov odešel na syfla....džugašvili zblbnul a uchlastal se....teď mají vladimíra...přejme jim ho...ale držme je nekompromisně tam kde jsou....a nedopusťme...aby se znovu pokusili přitáhnout sem....

10 0
možnosti
MJ

Pod angrešty jsem je nenašel. Jdu se podívat pod ovocné stromky.

1 7
možnosti

U nás si v televizi popláče paní Michaláková a český politik jede orodovat do Norska aby úřady změnili své rozhodnutí. Chápu, že to není totéž, ale malá podobnost tu je.

0 1
možnosti
JR

J95a28r49a 58R18a79n88k

8. 2. 2015 22:00

Zeman ovsem v Norsku neni!!8-o

0 0
možnosti
MC

Karma.R^ Je nutno na to nezapomínat!

4 1
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,90
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz