Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dík!

Je třetí světová válka skutečně již přes dvacet let v chodu? Nejdříve Putin po rozpadu Sovětského svazu zřídil v Petrohradě trollí ústav, pak rozbíjel veřejné diskuse v Evropě, Americe a Africe, financoval neonacistické a proruské strany, financoval svoji pátou kolonu ve všech zemích, pomocí spolusoudruhů financoval nákup majetků za korupční peníze a se svými vojsky vstoupil na Ukrajinu. Co bude dál? Nyní se paktuje s válečným štváčem ze severní Koreje, s Čínou, s Iránem, s totalitními vládami v Africe a nejspíš i s Hamásem!

1 0
možnosti
MS

S obsahem souhlas, poznámka k terminologii: Že je něco běžné neznamená, že je to také normální.

1 0
možnosti
Foto

Zajímavé je ovšem to, že kvůli Sýrii nechtěl Tel Aviv donedávna vztahy s Kremlem hrotit. Pochybuji, že by Šin Bet o tom financování nevěděla.

3 0
možnosti
RJ

Jistěže o tom ví, konec konců Hamás podporují i organizace ze "západu". Právě "zdrženlivost" Ruska vůči izraelským útokům na Hizbaláh v Sýrii je pro ně mnohem důležitější než poněkud neprůhledné financování, byť z Ruska.

Nemyslím si, že by v současné době, nebo i v budoucnu Izrael nějak dramaticky přehodnocoval vztah k Rusku. Jistě, může se stát, že přehodnotí svou pomoc Ukrajině, nicméně to je více méně nepříliš podstatné.

3 1
možnosti
Foto

Vrána k vráně ...

Vašek

4 1
možnosti
Foto

u nás v tlači som čítala, že je to financované aj zo švajcu, neviem teda, či je to pravda

0 0
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz