Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J73a87n 81R85á91ž

30. 11. 2019 15:17

Paní Zacharovová v prvé řadě nevzala v potaz, že pan Novotný je jen bezvýznamný vesnický politik, jehož primární životní zábavou je provokovat a urážet každého a vše. Takové lidi je lépe ignorovat a ne mu dělat publicitu.

Ale uznávám, že tahle jeho promo akce své osoby se panu Novotnému povedla. Že taková bezvýznamná nicka vytočila ruskou vládní mluvčí k tak hloupé reakci, mne ale ohromně pobavilo!

3 0
možnosti

Myslím, že hysterie ruské mluvčí je zde zcela na místě. Jestli Novotný napsal Putinovi (kromě jiného) toto:

"Řeporyje mají tisíckrát tisíckrát lepší historickou zkušenost s vlasovci, než s vámi, vy karikatury sebe sama s atomovým kufříkem za zadkem a hlavou plnou vodky a černého svědomí."

tak se její reakci nedivím. To by vytočilo každého, natož ruskou mluvčí.;-D

5 0
možnosti
MJ

Velmi dobrý příspěvekR^

4 0
možnosti
MB

Počin starosty Novotného vítám. Pomník totiž vidím jako náležitost poslední. Jde o rozpoutání diskuse, nad určování zahraniční politiky ČR. Tu určuje Vláda - cestou ministerstva zahraničí. Své místo má i prezident. Ideální je - Vystupovat navenek jako celek, logické. Současný stav, je zřejmý. Máme 3 ministry! Babiš - Petříček se ještě snaží o zřejmost, která vychází z našeho ukotvení v EU a NATO. K tomu klasika obchodní diplomacie.Sveřepý Miloš až nedůstojně poklonkuje Rusku a Číně - Vše bez reálných přínosů. Kuberovi dokonce hrozí zrušením kamarádství, pokud vycestuje ! Čili, na vrcholové úrovni Hradu - Je úplný kopec směšnosti ...

Nastává pak novum ! Nastupuje komunální politika - Praha, Řeporyje. Ti dělají to, co náleží celé ČR - Prostě se přátelme, obchodujme, nicméně bez ideologicko servilních obezliček. Vyvolá to neuvěřitelnou a nepřiměřenou reakci ! Filharmonici nikam nejedou a Rusko se chytá do vlastní pasti. Zcela nesmyslně reaguje, v duchu své navyklosti. To zde skutečně ještě nebylo ! Miloš je pobouřen. Tak pilně pracoval na své kolaboraci a ti mladí chlapci mu to boří ! Chvála těmto starostům, vedou nás k úvaze, co jsme to vlastně za stát, který je již 30 let svoboden ! ... [>-]

9 0
možnosti
JH

Stát u nás nemůže zasahovat do kompetence samospráv? Takže kdyby někde chtěli postavit sochu Hitlera, tak stát to bude tolerovat?

Tady je to ovšem něco jiného, tady jde jen o Hitlerovy spojence, kteří si na poslední chvíli zajišťovali alibi., takže nebojovali proti povstalcům jako předtím jejich část ve Varšavě.

5 2
možnosti
JM

Ve Varšavě byla nasazena brigáda RONA, které velel Kaminský. Patřila mezi nejkrutější jednotky. Ta byla rozpuštěna. ROA vznikla později, v listopadu. Část vojáků ROA bojovala dříve pod Kaminským, zda jde i o případ divize generála Buňacenka, která pomohla pražskému povstání, to z hlavy nevím.

V jednotkách národů SSSR pod německým vedením bojovalo široké spektrum lidí. Byli mezi nimi i vrazi, pak lidé, kterým ublížil bolševický režim a nejvíce prostí lidé, kteří hledali poslední naději, jak si zachránit život, byť to bylo z dnešního pohledu naivní.

K tomu, zda je vhodné postavit pomník, by se mohl vyjádřit některý z našich špičkových historiků. Já osobně jsem pro, pokud by se to týkalo prostých vojáků, kteří byli často obětí dvou hrůzných režimů, v jejichž době museli žít. A je faktem, že bez jejich pomoci by Praha dopadla hůře.

4 0
možnosti

A74n48n68a 50Č97e26r95n94á

29. 11. 2019 23:49

Za pravdu se rusák nejvíc zlobí.

6 3
možnosti
Foto

Dávám vám za pravdu.

Nejvíc mne však nadzvedlo, když zástupkyně státu trvale překrucujícího dějiny a šířícího lži a nepravdy, obviňuje někoho z přepisování dějin. To je na silný žaludek a tlustou kůži.

7 3
možnosti
Foto

Důvod k radosti to není, starosta Kotěhůlek dělá ostudu nejen sobě, ale celáému Česku.

5 7
možnosti
Foto

Zřejmě trpíte nějakou vadou, když místo Řeporyje vidíte a čtete Kotěhůlky.

6 4
možnosti
JH

Klasický zieglerismus!.Za magorismus zpovykovaného starosty Řeporyj může, samozřejmě, především mluvčí ruského ministerstva zahraničí:-)

6 9
možnosti
JZ

Znáte to lidové rčení s kanónem na vrabce pane Havránku. A to je tento případ. :-)

0 0
možnosti
SN

:-)............víte pane autore, vy z toho máte Vánoce a že naše republika přijde o miliardy peněz za výrobky, které Rusům prodáváme, to Vás zřejmě těší! Jestli považujete exota Novotného, který stáhne kalhoty a vystrčí na lidi holý zadek, za rusobijce, tak je mi Vás upřímně líto!

Stejně jako Pirát Hřib mistruje Čínu a připraví čtyři filharmonie o miliony příjmů! Myslíte, že nám tito frajírci, kteří se považují za pupek světa, prospívají?

Jestli dovedete být velkorysý tak to doufám,l nesmažete! !!

8 11
možnosti
Foto

„... že naše republika přijde o miliardy peněz za výrobky, které Rusům prodáváme“ je totéž jako „pokud ho nezavřete, pomstíme se vám“. Inu demokratické Rusko.

A ač nevolím Piráty, „Pirát Hřib mistruje Čínu a připraví čtyři filharmonie o miliony příjmů“? Až vám někdo znásilní dceru, profackujte ji za to, že se chovala vyzývavě. Můžete si připadat jako demokrat, jinde by ji za to ukamenovali.

Nemyslím si, že nám frajírci vašeho typu prospívají. Držet ústa a krok? Kupředu levá?

Jestli dovedete být velkorysý, smíte mi dát minus. Víc už lidé vašeho druhu nedokážou.

8 6
možnosti
  • Počet článků 3321
  • Celková karma 25,69
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz