Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M45i64l29a47n 90K54e48s75l

3. 3. 2022 23:25

Jsou vojáci a jsou civilové.Co je civil ozbrojený samopalem.Voják stejně jako ozbrojený civil je nepřítelem jiného vojáka,který se musí nějak s nepřítelem vypořádat nebo se oni vypořádají s ním.V případě, že ozbrojeného civilistu uničtoží spáchal něco špatného nebo nespáchal.Ozbrojení civilisté se ukryjí v civilním baráku.Práskne do něj raketa.Zničila vojenský objekt nebo civilní?Na Ukrajině má nyní střelnou zbraň nebo flašku s koktejlem kromě malých dětí skoro každý.Němci to měli vyřešené.Chytili člověka se zbraní a byl z něho visatec.Jak je to nyní?Babo raď.

1 2
možnosti
Foto

Karma, ale oni nejen, že nemají co jíst, oni nemají ani čím válčit. Ta slavná sovětskaja armia je v totálním rozkladu.

2 0
možnosti
DC

D36a76v77i12d 41C55e97c61h

3. 3. 2022 19:36

Omyl, to / rabovanie / nie je koniec, ale standard ruskej armady.

7 0
možnosti
VV

Nojo, take pamatuji to davaj casi, a taky davaj velocipeda a namireny samopal. Ne kalacha, ale toho s tim kulatym zasobnikem.

6 0
možnosti
Foto

Všechna čest, jestli si tohle stařeček Vokoun pamatuje a v roce 1945 mu bylo 13, tak letos je mu 90. 8-o

0 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

To mne šokuje! Takto špatně vybavené vojsko nebylo od počátku středověku!

Sláva Ukrajině! Smrt okupantům!

Putin, Lavrov Šojga musí jít před mezinárodní soud!

:-)

5 0
možnosti
HH

Tolik zbožných přání. Co tak realitu?

0 9
možnosti
MK

Vámi zmíněná Krymská válka pustila Rusku natolik žilou, že se dostalo do platební neschopnosti. V důsledku toho začali Britové uvažovat o záboru Aljašky, čímž v podstatě vyprovokovali Rusy k jejímu prodeji Americe. Nebyli schopni Aljašku hájit a tak ji raději prodali.

Bude zajímavé sledovat, co prodají po skončení této války. Tipnul bych si na nějakou část Sibiře a kupujícími budou tentokrát Číňané.

7 0
možnosti
VV

Take mne napadlo, ze ze vycerpanou ruskou armadu napadne odpocata cinska a sovetske mirove orajici traktory na rece Ussuri budou muset opetovat palbu.

3 0
možnosti
MV

Ruská arma zavřela krám, protože vojáci jeli jen na vojenské cvičení a co čert nechtěl, ocitli se v regulérní válce, pro kterou už ruská arma nemá zásoby... Proto teď musí russti vojáci krást. Ne, že by se jinak nechovali jinak...

6 0
možnosti

Davaj časy! V roce 1968 kradli i transistoráky! :-)

5 0
možnosti
MB

Rusko jede stále postaru. Totální neúcta k člověku. Jiná cena života. Obstarožní cirkus Kludský. Nás mnógo, mateřská školka sem, padlý panelák tam. Neuvěřitelná středověká tupost. Pravdak, situace se mírně lepší. Obchody již nebude vykupovat . Hrdlořez Tušájkev. Z Čecenska od Kadyrova. Podobně generálmajoj Andrej Suchověcký. Ten nakoupil dobře. Od ukrajinského odstřelovače. Zase je tady koupěchtivý mužik z paláce. Ukrajinu chce celou! Viz zprávy. Já nevím. Rusko je největší zemí světa. Asi, stále malá. Blázen, zase docela veliký ... :-)

9 0
možnosti
SB

Podle mého názoru je do značné míry rozhodující ta skutečnost, že Ukrajině pomáhají dodávkami zbraní a dalšího potřebného materiálu mnohé státy světa.

Nelze se spoléhat na to, že logistické diletantství ruské armády bude trvat donekonečna. Dříve či později se Rusové poučí ze svých chyb,přestanou celou situaci podceňovat, přeorganizují svou činnost a začnou zvládat i to, v čem zatím beznadějně hoří. Taková je prostě realita.

Jde tedy o to, aby Ukrajina vydržela co nejdéle, protože tady je jedna veliká naděje, a sice že se to Rusku doma položí ještě dříve, než stihne ten průběh války otočit: A že vojensky na to Rusové asi mají, aby ho otočili, to je vysoce pravděpodobné, přičemž tato pravděpodobnost téměř hraničí s jistotou.

Jeden západní ekonom vypočítal, že při současné výči válečných výdajů by se Rusko mělo položit 10. března. Do toho data zbývá už jen týden. Doufejme ve dvě věci: 1) že ten odhad má reálné kořeny a 2) že do té doby Ukrajina vydrží.

9 1
možnosti
VV

Netusim Slavomire Benesi ktery jeden ekonom to byl, ale jinak souhlas.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz