Rus říká, za výbuchem ve Vrběticích stojí Rusko

V MF DNES a potom na webu iDNES.cz vyšel perfektní komentář Vitalije Ginzburga k výbuchu ve Vrběticích a on nemá pochyby o tom, a dokládá to svými zkušenostmi z Ruska, kdo je jeho původcem.

Vitalij Ginzburg je ruským podnikatelem, který nyní žije v České republice. Velmi úspěšným byznysmenem býval i v Rusku. Jeho firma EcoProg, kterou založil a vybudoval z ničeho, čili se nejedná o žádného oligarchu, pracovala mimo jiné i pro státní společnosti Roskosmos, Rosatom a jejími bezpečnostními technologiemi je vybaveno moskevské letiště Vnukovo. Jeho podnikání v Rusku skončilo poté, co odmítal tolerovat tamní masivní korupci.

Ruský podnikatel Vitalij Ginzburg

Je to tedy člověk, který dobře zná ruskou mentalitu, ruské způsoby a praktiky tamních mocných. Nejen pan Ginzburg, ale i jiní Rusové, kteří žijí v České republice, řekli jasně, že výbuch má na svědomí Rusko, jelikož Putin je pořád myšlením kágébák, a jak se říká jednou kágébák, navždy kágébák, a tato teroristická akce nese rukopis kágébé, které bombové a jiné útoky nikdy nedělaly žádné problémy.

Pan Ginzburg už dříve řekl, že miluje svoji vlast Rusko, ale nenávidí ty, kteří mu vládnou. Ano, této zemi vládne putinovská mafie, která se na domácí scéně nemůže vykázat žádnými skvělými výsledky, a například setrvalý pokles reálných příjmů ruského obyvatelstva od roku 2014 to jenom potvrzuje. Vitalij Ginzburg je Rus milující svoji vlast, ovšem tomu nebrání v tom, aby neviděl zlo, které jeho rodnou zemi ničí. Já sám rozlišuji mezi Rusy a rusáky. Mezi ty první patří třeba básník Jevgenij Jevtušenko, o kterém se také zmínil pan Ginzburg ve svém komentáři, nebo písničkář a herec Vladimir Vysockij. Takových si velmi vážím. K rusákům pak počítám současnou kremelskou bandu v čele s Vladimírem Putinem, kterými samozřejmě pohrdám.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vybuch-vrbetice-rusko-sankce.A210716_142651_domaci_jum

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | úterý 27.7.2021 11:44 | karma článku: 19,37 | přečteno: 504x