Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Fašisté jsou neuvěřitelně mazaní. Jednou se převlečou za dědulu na kole. Následně za babku s chlebem. Pak zase za děti v MŠ. I se sdružují po panelácích, dělají, jako by nic - že tam bydlí! I to mega slavné letadlo, Odhaleno. Antonov An-225 Mrija - Denacifikováno. Vážně, to není možné ! [UA]

4 0
možnosti
JL

Zajímavé názory insidera. Konflikt Západu s Ruskem válečného typu, který právě začíná, by mohl být startérem dalšího technologického vývoje. Asi tak jako Židé z celého světa pomohli Američanům vyrobit atomovou bombu a Němci balistickou raketu-. USa by mohla vyvinout technologii, která by mohlo zničit ruskou armádu bezpečně. A bylo by to na čas vyřešeno. I když......Čína.

1 0
možnosti
MV

A západ chce slabé a rozvrácené Rusko.

1 6
možnosti
JB

J86i14r47i 14B78o29r

5. 4. 2022 16:00

Pane Voves, díky sankcím se více dozvídáme jaké investice a kolik firem masivně investovalo v Rusku. To je podle vás touha oslabit Rusko? Co takhle někdy přemýšlet. Rusko se oslabuje samo.Rv

7 0
možnosti
Foto

R^ Jeden z mnoha Rusů, který svému národu zachraňuje čest. Další demonstrují proti hnusné a hnusně vedené válce.

5 0
možnosti
Foto

Všechny války jsou hnusné a divím se, že civilizovaný svět nevymyslel účinný způsob, jak jim zabránit. Moderními zbraněmi bojují i zaostalé národy, které nejsou schopny si je vyrobit. Koupily si je v "civilizovaných" zemích.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,66
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz