Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

stařec bez moře

9. 6. 2012 16:57
Nemohl říci, že je nevinný

a proto svým vystoupením dával najevo, že je jen taky vinný.

0 0
možnosti
VK

prezent

5. 6. 2012 22:19
Komedie v přímém přenosu.

Netvrdím,že pan Rath je vinen či nevinen.Jeho kauza se hodí všem,jak bývalým kolegům,tak stranám koalice.Oddechli si,že přes tuto kauzu na ně není vidět.Vyjádření např pana Gazdíka,Drábka,Němcové ,bylo ubohé a nedůstojné.Obrovská mediální masáž nesvědčí o šanci pana Ratha na spravedlivý soud.Jako by v Česku jiný problém neexistoval.Je zřejmé,že koalice této kauzy zneužívá k ,,tichému prosazování svých cílů"!Je zajímavé,že Kubiceho útvar odposlechy pana Ratha připouští jako důkaz,ale v minimálně stejně podobných případech jako u pana Béma či kauzy Promopro nekoná.Vlastně proč také?Žádná ,,trafika" není zadarmo.

3 0
možnosti
K=Č

komunista = Čikatilo

5. 6. 2012 20:45
Kdo tady neskutečně devastuje lidskou důstojnost ?

Diskusní Aréna ČSSD Plzeň - 10.5.2012

dotaz na Marii Benešovou  o problému korupce :  " Proč není dost peněz ?   PROČ STRÁDÁ TENTO STÁT ? "

ODPOVĚĎ Marie Benešové, členky ČSSD ( doslovný přepis ): " Strádá proto, že se napichují penězovody veřejné rozpočty a že ty peníze mizí do útrob jednak různých parazitů a rozkrádají se. To si přiznejme a to všichni cítime a chápeme ... Co je nezbytné ? Zastavit ty nekalé praktiky,které se tu rozmohly. Každý kraj, to si taky přiznejme, má svého kmotra a to je potřeba zarazit. Stačí když se domluvi ministr vnitra a spravedlnosti a řeknou A DOST, TOHLETO PROSTĚ NEPŘIPUSTÍME ! "     Ministr vnitra jí poslechl a ...

.

            .... a o tři týdny pozdějí už VŠICHNI  občané vědí, kdo jsou ti paraziti, že Bohuslave Sobotko  ...

2 0
možnosti
K

kaktusak

5. 6. 2012 23:28
Re: Kdo tady neskutečně devastuje lidskou důstojnost ?

Problém je v systému. Když se tady 22 let vyplácí krást, tak někteří prostě kradou.

1 0
možnosti
HB

zeto

5. 6. 2012 20:21
Hm...

Několik vět:

"Víta Bártu také nemusím, ale ten se proti němu choval jako chlap." - ano, ono je něco jiného čelit stíhání na svobodě a ve vazbě - věřím, že z vazby by Bárta takový hrdina nebyl, zvlášť když se u soudu v podstatě rozbrečel.

"Důkazy, které ho usvědčují z korupce, patří do kategorie více než přesvědčivých " - vy jste nějaké konkrétní důkazy viděl a slyšel? Nemám na mysli Johnovo blekotání, ani kulatý takový žlutý, žluťoučký do kapsičky. Tak viděl?

A jinak - do mrtvol se nekope a to ani do politických a pro mne za mne, ať tam klidně zčerná, pokud mu n¨ěco zákonnými postupy dokáží. Ovšem pokud někdo napíše " toho hostivického ubožáka", pak je naprosto jasné, kdo je tady ubožák a internetový hrdina.

P.S. - pokud to cenzor smaže, definitivně jsem na iDnes skončil, protože používám pouze výrazové prostředky použité v blogu.

3 0
možnosti

misam

5. 6. 2012 18:42
ani náhodou..........

já bych doporučil sledovať Kubiceho.....je to pěknej klouček který to dotahl daleko.....snaží se;-D;-D;-D;-D;-D

2 0
možnosti
PT

hahoc

5. 6. 2012 18:12
Technická

ono je velky rozdil vydat se trestnimu stihani ze svobody- Vit Barta

a z vazby, kde muze zkejsnout klidne treba rok.

Bartovi tezko hrozil kriminal, ovsem Rath ho dostane- pokud se prokaze jeho vina.

A  nevidim nic zbabeleho se pokusit hajit a pozadat o nevydani- kdyz je ve vazbe, kdyby byl na svobode, treba by se zachoval jinak.

5 0
možnosti
A

anisynanimama

5. 6. 2012 18:28
Re: Technická

Já bych to spíš viděl, tak, že je jednoduché vydat někoho jiného a hlavně politického rivala, než pak žádat o vydání sebe sama. Rath ztratil veškerou gloriolu dravce, buldozeru. Škemral jak malej Jarda. Pravdou je, že pbhájci se museli chytat za hlavu. Mimo jiné def. přiznal, že věděl o tom, že jsou v krabici peníze, že o nich mluvil již před přebíráním. Fascinovalo mne jak byl šokován podmínkami vazby. Pak se ptám, kde jste byl pane poslanče, ochránče zákonna do současné doby? Nebo si myslíte, že se vše zhošilo až po vašem vstupu do věznice. Ne odpovím Vám sám. Jste narciss, sebestředné namyšlené hovadu, kterému záleží jen jen na sobě a proto vám to bylo až do současné doby úplně jedno. Rath je korupčík a jako takový patří za mříže, kde jistě skončí. Amen

8 0
možnosti
VH

2cvlad

5. 6. 2012 17:40
Souhlas.

co jiného čekat

0 0
možnosti
JB

Dabi

5. 6. 2012 17:39
Hrdina tu perlí

. Důkazy, které ho usvědčují z korupce, patří do kategorie více než přesvědčivých a proto se Rath bojí, že skončí na nějaký ten rok za mřížemi....................... hrdino ty znáš spis anebo jen žvaníš na základě bulvárních žvástů

4 0
možnosti
D

DAVIDIANUS

5. 6. 2012 17:37
Nejlepší řečník české historie

rozbil trojkolkářskou historku s oranžovým nátěrem o Buštěhradu....

3 0
možnosti
W

wiki5.5

5. 6. 2012 17:42
Re: Nejlepší řečník české historie

vam nekdo neco rozbil?

1 0
možnosti
M

mikymauz

5. 6. 2012 17:34
Souhlas!

Jen malou připomínku: Pokud to, co pan exhejtman předvedl, s ním secvičili jeho právníci, pak ho potěš pámbů. S obhájci takové úrovně z kriminálu hned tak nevyleze. A dobře mu tak!

1 0
možnosti
  • Počet článků 3324
  • Celková karma 25,39
  • Průměrná čtenost 1806x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz