Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud se někdo mdostane do stádia, kdy s plným vědomím a přesvědčením nejen adoruruje, ale i dál šíří objektivní nesmysly, lži a pomluvy, dostává sám sebe do pozice a situace vytvářející mu cestu exponenciálně jej odchylující od doložitelných a prokazatelných objektivních pravd a reality.

0 0
možnosti
JZ

Běžný postup je takový, vlak který se střetne s chodcem, autem atd. stojí na místě po dobu vyšetřování a odstranění následků (např. dezinfekce lokomotivy), to trvá zhruba dvě hodiny, a pak pokračuje v cestě dál. Vlaky, které jedou za ním se zastaví v některé z předchozích stanic a místo nich se zajistí náhradní autobusová doprava, aby lidé nemuseli dlouho čekat. Takže v tomto případě vlak srazil chodce mezi Stránčicemi a Říčany, v Benešově rychlík z ČB do Prahy zastavil a cestující se odtud autobusy dopravili do Prahy. To je normální postup.

1 0
možnosti
Foto

Můžete se spolehnout - takových lhářů je v politice plno.

2 1
možnosti
PK

Tak zrovna takovou blbost jsem snad ještě neslyšel.

1 1
možnosti
Foto

Podle jedné konspirační teorie byl dobrovolník ke skoku pod vlak vylosován, aby bylo malé množství zúčastněných na co svést.

3 0
možnosti
PK

Tak Jindřich je agresivní, zlý a nenávistný člověk, který nemá nejmenší problém, zneužít lidské neštěstí ve svůj prospěch.

Důležité však je, že ho fanatici na které spoléhal, poslali sobotní dezinfostrací jasně tam, kam patří. A to do zapomnění.

Přítomných bylo málo. A tak Jindřich může přibalit Hamplovou a můžou odejít za Vrábelem.

7 0
možnosti
JM

J77o53s18e49f 46M12i64k90i60n

17. 9. 2023 18:00

Bydlím poblíž železniční tratě, kde shodou okolností téměž každého čtvrt roku někdo skončí pod vlak, ale téměř nikdy se nestalo, že by kvůli tomu byl spoj zrušen. Zpoždění je běžné, hlavně proto, aby se souprava v další stanici případně očistila.

0 0
možnosti
AT

Já bydlím u tratě, kde je každý rok incident. Stačí, když se někdo jen pokusí, ani nikdo není zraněný a provoz 2 hodiny stojí.

Co jste tím chtěl naznačit?

5 0
možnosti
MB

Doba je to hezká.Je svoboda vyjadřování a shromažďovací. A tak se blábolí. Nohavica, že se narodil a umře v komunismu. Volně to potvrdí agent Bureš- Žije a trpí v totalitě. Hezká sobota, Ćást lidí oslavovuje Putinův režim na Václaváku. Já s dalšími statisíci nadšenci - na Dnech NATO. Žena s kamarádkou přechází Beskydy, nalézá hřiby. Mládežnice yysmáté. Jedna dcera paří v Opavě, druhá v Havířově. I děkan Ševčík je v pohybu- Na demonstraci u Raichla. Pozor ! Nikoliv jako účastník, Starostlivý táta. Pátral po členech rodiny, pojďte už domů. Úžasný člověk. Minule u Muzea - jako zdravotník. Jak říkám. Krásná doba. Každý se věnuje svým zálibám ...

19 0
možnosti
JN

J31o15s59e72f 44N21i92k44l

17. 9. 2023 13:49

Ano, krásná to doba, člověk si může přeložit z hebrejštiny výstupy Mosadu o čemkoliv i o skutečných ztrátách Rusů a Ukrajinců ve válce, nahlédnout do map, kde roste nejvíce prašivek, od pana Vodvářky, že prý už zase žijeme v totalitě, reklamu na náhrobek, zase je podražili, podívat se jaké kdo nosí pemprsky, jak nejlépe spáchat sebevraždu, krásná doba. Každý se věnuje svým zálibám...jak to tem BRICS myslí, kde mají dražší pivo...prostě takový výron pitomostí...

6 8
možnosti
Foto

Jenže byl k vlaku přistaven autobus, který cestující odvezl do Prahy. Takže ti, co chtěli zúčástnit demonstrace se demonstrace zúčatnili. Mohli si zařvat, zanadávat si na vládu, až do stavu orgasmu

19 0
možnosti
Foto

Jednou jsem v Benešově něco podobného zažil kvůli srážce vlaku s autem. Musel pro mě dojet z Prahy zeť, protože autobus ne a ne přijet.

0 0
možnosti
JN

J72o60s39e91f 22N57i88k83l

17. 9. 2023 11:38

"Rajchl už je doopravdy ubožák a zloduch Jenom zrůdy zneužívají lidského neštěstí k politickým cílům..."

Takto se vyjadřuje "známý novinář a mediální poradce", tak jistě nadpis článku musí být šokující, aby upoutal čtenáře, to na svých seminářích vysvětlí a stojí si za tím....ono by to nešlo bez ubožáků, zloduchů a lidských zrůd...

0 23
možnosti
MM

Ono by ro ideálně šlo, ale realita je bohužel taková., že pane Nikle.

20 0
možnosti
Foto

Kdysi to vyjádřil docela přesně Msgre.Tomáš Halík.

Zdravý a silný organismus se umí vypořádat s nemocemi, případně i rakovinným bujením. Oslabený pak zákonitě méně a snadněji podlehne nemoci.

Stejné je to u společnosti. Pokud je konsolidovaná a zdravá, podobné metastázy typu pan Rajchla a ostatní jsou jen efemérní, pokud se vůbec objeví. Nemocná společnost je pak náchylná k rozkladu a sebedestrukci.

Umí si někdo představit, že tento pouťový mámič by se skutečně dostal do parlamentu?

24 2
možnosti
PZ

Dovedu, dopadl by stejně jako JZHamplová, po první schůzzi by zjistil, že je exotem a pro smích a tak by stejně jako JZH nechodí do senátu, ale ne Václavák, přestal docházet a pokračoval by v tom co dělá dosud

5 1
možnosti
  • Počet článků 3328
  • Celková karma 25,46
  • Průměrná čtenost 1806x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz