Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A43d76a49m 71M14a24l95ý

8. 8. 2023 7:22

Už dávno bylo čím dál tím víc zřejmé, jak to v Rusku je.

Byla to taková hra na to, že je tam demokracie.

Dnes je naprosto jasné, že Rusko není zemí kde vládne demokracie. Je to země vedená zločineckým gangem. Ruská společnost je zničená, zbídačelá, práva jsou zašlapána do země.

Přesto je to spolek, který stále funguje, disponuje prostředky, vede válku, šíří propagandu a udržuje vliv, uplácí politiky, činovníky různě po světě.

Dnes je to jasné. Je třeba se neustále ujišťovat, že to tak je? Asi ano!

4 1
možnosti

V Rusku stačí k vítězství ve volbách osobnost Putina. V Česku je k tomu třeba Ústavní soud se svým aktivistickým předsedou.

2 10
možnosti

V Rusku jsou potřeba k volebním vítězstvím masivní volební podvody. A proč, když to má Putin údajně v kapse, bylo nutné z voleb vyloučit Navalného.

13 2
možnosti

J80o58s55e41f 62N11i25k34l

7. 8. 2023 19:17

Putin má stále na své straně minimálně 80% voličů. Všichni "mu zobají z ruky", protože vidí kam Rusko po Jelcinovi dostal a proto jdou za ním jako ovce....Dál asi jako pan Bicera...

2 7
možnosti

Rusové mají především strach z Putina, který změnil Rusko v mafiánský a zločinecký stát, kde Putinova klaka likviduje podnikatele a bere od nich výpalné. Proto z takové říše zla odcházejí každoročně statisíce Rusů na Západ. Důležitá jsou svědectví samotných Rusů, nikoliv bláboly neználků.

6 2
možnosti
Foto

Četl jsem vysvětlení špatného překladu - který máte v nadpisu. Mluvčí na základě průzkumu, podle kterého má Putin podporu 90% voličů řekl něco ve smyslu, že za takové převahy jsou volby zbytečným obtěžováním voličů a vyhazováním peněz. Myslím, že s tím falšováním voleb ať v USA, Rusku nebo kdekoliv po světě to bude jako s chemtrailem.

2 12
možnosti

Falšování voleb v Rusku jsou běžnou věci, dokázanou noha důkazy. To, že jim někteří méně chytří jedinci nevěří, je jejich věc. To, že se Peskov bude vymlouvat, se dalo čekat.

9 3
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz