Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Pane autore, nezlobte se na mne, ale především to nezvládá francouzská vláda a francouzské orgány místní správy na svém území.

V dobách totáče Brežněv, který byl mocensky někde jinde, než je dnes Kadyrov, podporoval slovně, tedy tou svou nevzhlednou hubou, kdejakého vnitřního odpůrce západoevropských států, ale ty to v pohodě ustály, protože tehdy byly vnitřně v pořádku a silné.

Kadyrovova nynější slova na podstatě současného konfliktu nic nemění. Asi jako když diváci na tribuně volají "Dukla, do toho!" Je to taková kulisa, možná možná malinko těm sportovcům na zeleném trávníku pomůže, ale výsledek si musí ta Dukla uhrát sama. Ten za ni ti fandící diváci neuhrají. Jestliže je soupeř o dvě třídy lepší, tak mohou diváci křičet tak, že to bude z Julisky slyšet až na Hradčany, ale milá Dukla to stejně prohraje.

Za případným vítězstvím Dukly je v takovém případě především její schopnost hrát fotbal a teprve v páté nebo šesté řadě nejaká podpora diváků.

Z 99% je za tou neřešitelností toho problému neschopnost Francie udělat si pořádek na vlastním území a jen z 1% za tím jsou nějaká vyjádření nějakých Kadyrovů.

2 2
možnosti

Ak by bol zavraždil beloch černocha francúzska polícia by rýchle urobila poriadok, bohužiaľ dnes je strach z černošských demonštrácii tak vraždu, ktorú spáchal černoch na Čečencovi, polícia začala riešiť veľmi vlažne, čím zapríčinila nepokoje.

0 0
možnosti

J10a82r62d77a 24F58i83š67e85r

29. 6. 2020 19:50

Kadyrov je čistokrevný zločinec a věrný Putinův pejsek, hlídající důležitou Kavkazkou zemi pro Rusko a jeho cara Vladimíra Vladimíroviče. nijak mu nepřekáží, že Rusko tam vyvraždilo ve dvou válkách celou pětinu národa, hlavně civilistů. Nedělá to ovšem nezištně, Rusko Čečně platí ze svého 80 procent čečenského HDP. Ty peníze se samozřejmě nedostanou k normálním lidem , ale zůstanou u Kadyrova a jeho věrných.Až nebude Kadyrov a Putin čekají tuhle oblast opět nelehké časy...

6 1
možnosti

A73l68e40x 34G76r92e74g97o13r

29. 6. 2020 20:02

Tak Putin platí právě proto,aby tam byl klid.

Pokud by neplatil, má další krvavou válku,kterou ale nemůže vyhrát, stejně jako USA nemohou vyhrát válku v Afghánistánu.

1 1
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,87
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz