Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechcete si autore přisednout k Jakubu Rothovi na tandem a jet zastavit tyto ruské provokatéry?

Určitě dostanete prostor nejen v ČT (jako se to podařilo s Euromajdanem T. Peszyňskému), ale třeba se stanete i mediálními hvězdami médií typu Reuters, BBC, CNN.

1 0
možnosti
TH

Ještě jste zapomněl na údajné pasažéry v kabině, kteří ovlivňovali rozhodování pilotů. 

A provokovat Polsko asi není třeba, to je naladěné proti Rusku už dost. 

Jen by mne zajímalo, co by se stalo, kdyby se někteří Poláci neudrželi a opravdu napadli Rusy.

3 0
možnosti
ZD

nevím proč by měli umět anglicky...když je to letiště ryze pro vojenské účely...to že si ho Poláci vybrali...byla jejich volba...a věděli o tom...pan autor místo udávání by si měl lépe shánět fakta...hezký den...ZD...;-);-);-)

5 5
možnosti
JR

J34a95r23a 97R24a64n11k

12. 4. 2015 21:36

Od roku 2008 je anglictina povinna na vsech mezinarodnich letech - let z Polska do Ruska byl mezinarodni.

http://www.aviation-esl.com/ICAO_English.htm

4 1
možnosti
Foto

Pro pan Hermánka a spol. - a nestalo se to jako v případu německého letadla? Viz tohle, co mi dnes přišlo mailem:

http://www.nebakov.cz/dokumenty/test_USA.docx

A totéž platí i na letadlo údajně sestřelené nad Ukrajinou. A na cokoliv dalšího. :-(

2 1
možnosti
JZ

Musel jsem zachránit Standu Nováka od posměchu. Krádež kreditních karet a výběr z nich potvrdili i ruští vyšetřovatelé. No a každý policejní vyšetřovatel Vám řekne, že lidé si často schovávají PIN na lístečku u karty, v peněžence atd. Takže zlodějům často nedělá problém vybrat si na kradenou kartu peníze. ;-D

7 2
možnosti
VK

Já bych ho nezachrańoval. Jinak karma.:-)R^

1 1
možnosti
JZ

Musel jsem zachránit Standu Nováka od posměchu. Krádež kreditních karet a výběr z nich potvrdili i ruští vyšetřovatelé. No a každý policejní vyšetřovatel Vám řekne, že lidé si často schovávají PIN na lístečku u karty, v peněžence atd. Takže zlodějům často nedělá problém vybrat si na kradenou kartu peníze..

2 4
možnosti
JG

klidně jste ho mohl zachránit jenom jednou;-)

6 0
možnosti

Takže Rusové mohou za to, že Poláci letěli zastaralým ruským letadlem místo aby použili supermoderní americké letadlo. Rusové mohli i za to, že polská posádka vládního letadla byla ožralá. Ožrala se totiž určitě ruskou vodkou a nikoli americkou brandy. A Rusové mohli určitě i za to, že na letišti bylo hnusné počasí a že Poláky nedostatečně varovali, že přistání bude rizikové. V té době totiž bylo v USA krásně, protože Američani si to umějí počasí zařídit narozdíl od neschopných Rusáků.

No a nakonec ta provokační jízda ruských motorkářů, narozdíl od neprovokační jízdy americkejch vojenskejch transportérů. ;-D

13 8
možnosti
JZ

Pane Šejno, posádka polského letadla, tedy kapitán, druhý pilot a navigátor nebyla ožralá, tímto jste se stal usvědčeným lhářem. Rozdíl je v tom, že americký vojenský konvoj Polákům nevadil, ruský motorkářský gang, jehož členy jsou také kriminálníci, jim vadí. A oni jsou ve své zemi svrchovanými pány. Američtí vojáci se chovali slušně. Rusové hrozí násilím.

8 10
možnosti
JN

"Nikdo rozumný nebude popírat, že hlavním viníkem neštěstí byla posádka prezidentského speciálu, která nezvládla přistání"  Tím jste paní či slečnu Kostlánovou zařadil do kategorie nerozumných.  V jejím obsáhlém referátu jsme se dočetli, že Rusové nad letištěm uměle vytvořili mlhu.

A pokud jde o yt nedostatky v komunkaci, těžko soudit, zda byla větší chyba, že personál na vnitrostátním letišt není zvyklý na komunikaci v angličtině nebo byla chyba, že osádka polského letadla, která věděla, že má přistát na ruském vnitrostátním letišti s nepočítala s tím, že bude muset komunikovat v ruštině.

4 0
možnosti
Foto

komunikovat rusky se nesmí, jediným úředním jazykem je angličtina.

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

SN

:-)   ...jen si přečíst....

0 1
možnosti
  • Počet článků 3322
  • Celková karma 25,51
  • Průměrná čtenost 1807x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz