Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore a já si říkal, proč stále více ve svých blozích řvete...

0 0
možnosti
PH

P92a31v42e10l 67H27o58r94á72k

22. 4. 2014 11:25

Autor používá osvědčenou metodu dehonestace ideologického nepřítele, počíná si ovšem dosti naivně a nedokáže udržet své síru dštící emoce na uzdě. Nepřál bych autorovi (stejně jako on Rusům hladovění), aby příští zimu musel platit za plyn dvojnásobek. Evropští politici naštěstí nejsou tak naivní, aby si nedokázali spočítat, jak by Evropa na své sankce proti Rusku sama doplatila, a proto se chovají racionálně. Asi jako každý normální člověk, který před konfrontací a štvaním proti údajnému (ale do značné míry smyšlenému) nepříteli dává přednost vzájemné spolupráci a obchodování, které bude přínosem pro obě strany. Rád bych se také v souvislosti s pliváním po všem ruském autora optal, kdy že to byl v Rusku naposledy? Podle toho, co píše, to vypadá, že ještě za Jelcina....

2 0
možnosti
KV

Výblitek zakomplexovaného alkoholika. Rv

4 0
možnosti
VK

Vaše mindráky nikdo nepřekoná .  I s malým se dá hrát velké divadlo.;-D

5 1
možnosti
KV

Další příspěvek autora do soutěže o Zlaté péro J. Goebbelse.

11 1
možnosti
JM

Pro všechny rusofily i statečné bojovníky za demokracii;-D - Písnička frontového šoféra

http://www.youtube.com/watch?v=-4V0iElBS1A

2 1
možnosti
PV

Moje otázka? Není autor 4%?

Děkuji za odpověď. :-)

7 4
možnosti
JR

J55a82r34a 80R38a37n30k

18. 4. 2014 3:38

Jste pouhy troll, nebo nebezpecna epizoda mozkove absence?;-DRv

2 5
možnosti
ZM

Fajn, takže Putin pošle vojáky na Ukrajinu, aby zabezpečil dodávky zemního plynu do EU. Bude to tak v pořádku?

4 2
možnosti
JR

J53a59r26a 43R95a74n28k

18. 4. 2014 3:40

Uz nemusi, pane Masku, podle Deutsche Welle, proudi na Ukrajinu plyn z Nemecka jiz od utery, to Vam ruska media nedala na vedomi8-o

0 1
možnosti
MJ
AD

Bože Zieglere vy jste obr demagog. Každému, jen trochu soudnému a průměrně inteligentnímu člověku je jasné, že Putin napsal do EU, protože Ukrajina neplatí za odebrané zboží (plyn). A ten plyn je na Ukrajinu dodáván plynovodem, který vede přes Ukrajinu. No a pokud Ukrajina neplatí, nikdo normální by jí přece plyn "nedaroval". No ale problém je v tom, že tímto plynovodem jsou zásobovány i jiné státy. A jelikož Ukrajina již v minulosti kradla část plynu pro EU, je jasné že Rusko nechce dopustit, aby poslalo plyn do Evropy, ale nedostalo za něj zaplaceno. No a co udělá např. ČEZ když zjistí, že mu někdo krade elektriku? Odpojí vedení. Je tedy jasné, že když vypne Rusko přívod na Ukrajinu, nepoteče plyn i do EU. Takže ty vaše kecy o vidírání jsou bohapustou demagogií.

16 7
možnosti
SB

A když já s Vámi budu mít smlouvu, že Vám něco dodám až domů, bude Vás zajímat, jaké mám problémy s dopravcem?

Já se domnívám, že nikoli. Dopravu jsem Vám naúčtoval s cenou zboží, a tudíž za ni odpovídám. napaříte mi penále za nedodání zboží a já potom to penále mohu napařit dopravci, který mi neposkytl službu. Ale to už Vás nebude zajímat.

7 7
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,50
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz