Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Výborně nikdo z oponentů není schopen věcné diskuse. Mám radost.

0 0
možnosti
JZ

Tedy s výjimkou Pavla Kurala.

0 0
možnosti
ZD

mě jenom překvapuje ...že autor mínusuje a nereaguje odpovědí...dal něco do diskuse a nic???...potom je to u mne trapný provokatér...který ví...že nemá pravdu...pokud by ji měl...tak ji bude obhajovat...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

3 0
možnosti
PT

P48e35t33r 83T72o10m32e41k

14. 7. 2015 0:19

Samozřejmě, že žádná země není jenom spravedlivá, každá země dělá chyby a někdy fatální ale: Tady se těch proruských blbů sešlo fakt hodně. Takové procento jich v naší společnosti není.

3 1
možnosti
JZ

Samozřejmě, že není pane Tomku. Jak už jsem napsal, oni jsou silní pouze na blozích, FB atd. Realita je jiná.

1 0
možnosti
MM

P.S.: a Pane Zieglere, co podíly či členství ve správních a dozorčích radách  blízkých příbuzných exprezidentů USA v rozhodující Ukrajinské energetické společnosti, jež má krakovat břidlice na Ukrajině (aby si nešpinila americkou půdu). Co miliardy USD nateklé do Ukrajiny před Majdanem? Co závazné stanovisko Parlamentu Ukrajiny o tom, že Krym má právo o sobě rozhodnout - tudíž skazky o anexi jsou blábol. Jestliže v městě, plně ovládaném "separatisty ", obklíčeném ukrajinskou artmádou vybuchne granát, jež zasáhne dům či autobus s civilisty, kdo jej podle Vás vystřelil? Víte, já v žádném případě nejsem zastánce "poťouchlíka" Putina, ale Vás snad za ty blogy neplatí ambasáda USA, ale Marťani. Proboha, člověče, trochu nadhledu.......

Pochopte už konečně, že USA v chronické snaze zabránit vlastnímu bankrotu (coby nejzadluženější země světa) se snaží rozbít ostatní ekonomiku, oslabit konkurenty (EU - konflikt na Ukrajině + islamizace Evropy), eliminovat ekonomický vliv Ruska a Číny. Dále potřebují zvýšit zaměstnanost (zbrojní průmysl) a tedy stávající zbraně "spotřebovat".

A HLAVNĚ - válečné jonflikty vždy smazaly dluhy.............

Myslíte si, že jsou američtí stratégové a politici takoví břídilové, že by nezvládli své předchozí intervence v arabském světě? Nikoli... to byl úmysl - rozvrátit diktaturu a vyvolat chaoz.... ovoce neseme dnes a poneseme zítra..."islámský stát", Tunis, Egypt, terorismus v Anglii, Francii a brzo mořná i u nás... oslabení ekonomiky EU a její destabilizace. O to tady jde.

Putin není svatoušek, ale mnohem větším grázlem je Obama, který je ve vleku amerických bank a zbrojařů.

A POZOR!!! Of války "severu proti jihu" američasné NIKDY neválčili na svém území, ale hezky bezpečně v rámci svých mocenských cílů "za velkou louží". Bez mrknutí oka obětovaly své muže, ale nikdy svou zemi. Tyx mrtvé pak jen teatrálně pokryly zprofamnovanou vlajkou....   Takže se ptám, platí Vás, nebo jste tak zaslepený?

Vím, je to už druhá reakce, ale fakt poslední.

5 0
možnosti
JZ

Pane Malý, na nesmysly nereaguji. Navíc článek je o Pobaltí a nikoliv o Ukrajině.;-D

1 3
možnosti
JG

J30. 72G28r64o75h

13. 7. 2015 22:35

Pane autore můžete mi vysvětlit, proč Lotyšsko jako člen EU každoročně povoluje pochod veteránů SS?

13 0
možnosti
MM

Autore, u Vás mne nepřekvapuje, že za nácky neoznačujete fašistické bojůvky s nacistickými symboly na klopách, kteří ve spolupráci s ukrajinskou armádou vraždí civilní ruskojazyčné ukrajinské obyvatelstvo v rámci jeho genocidy, ale Putina, který reaguje na dlouhodobě USA připravované a organizované dění jak v EU (odposlechy Merkelové zřejmě nesou ovoce) tak na Ukrajině. Možná by prospělo věci, pokud chcete používat výraz "nácek", pokud byste se seznámil s významem tohoto výrazu.

Víte, nevím nakolik se věnujete sportu, ale ve fotbale se ruka či faul ve vápně trestá penaltou. V dění na Ukrajině je to jak vidím naopak - penalta se kope proti hráči, kterého se v tom vápně pokusili dostat na zem........

Je to poprvé a pevně věřím že naposledy, kdy reaguji na Váš blog.

15 1
možnosti
JZ

Nikdo Vás nenutí.

0 0
možnosti
Foto

Tady jde o to, že podle Charty OSN se postavení menšiny nesmí zhoršit proti předchozímu stavu, pak je možný prostor pro legitimizaci secese.  Bez ohledu na vše ostatní, postavení ruské národnostních menšin v pobaltských státech se zhoršilo rozpadem SSSR.

Pobaltské státy měly za povinnost tuto situaci řešit jediným způsobem, tj. nabídkou předání území s kompaktním ruským osídlením (respektive prorusky naladěným obyvatelstvem) Rusku všude tam, kde to bylo technicky možné. Po provedení lokálního referenda, která by odsouhlasilo dvoutřetinovou většinou. Tím by došlo přinejmenším k marginalizaci problému.

Jak je vidno, řešení bylo a je možné jednoduše nalézt, když chce.

2 1
možnosti
JZ

Takže pane řezníku souhlasíte s předáním Sudet Hitlerovi, děkuji.;-D

0 1
možnosti
SN

:-)   Pane Zieglere!   Dlouho jsem čekal na Váš článek, který se neliší od ostatních v tom, že ostouzí všechno co je ruské. Teď si smlsnu já. Váš článek o starých tramvajích, neschopnosti Rusů vyrovnat se s moderní technikou mě zaujal a pro rozšíření Vašich poznatků sděluji. Vámi adorovaná Amerika poslala družici do kosmu se zásobami pro satelit s kosmonauty. Po startu za pár vteřin se i se zásobami rozletěla na kusy. MUseli to napravit zaostalí a primitivní Rusi,(podle Vás), poslali tam 2,5 t. zásob. Úspěšný start, přesné připojení k družici s kosmonauty, všechno bylo zachráněno!  Nejsou ti Rusi tak gramlaví, jak to ve svých článcích většinou popisujete Vy. Co Vy na to? Příště čekám článek o nedokonalých žigulících!   RvRvRv

13 0
možnosti

Já jen nechápu, jak mohou ti ruští primitivové, co nic neumějí vyrobit, jen chlastají a jsou neobutí, ohrožovat ty nadměrně inteligentní a technicky supervyspělé pobaltské státy, mimořádně technicky vyspělou a vzorově demokratickou Ukrajinu, nebo nejvyspělejší státy světa USA a EU.

Jak mohli pritmitivní Rusové sestřelit nějaké letadlo nad Ukrajinou, když neumějí ani vyrobit, natož pak vystřelit nějakou raketu?

8 0
možnosti
JB

Pomoc!Už ho to zase chytilo!Rv;-D;-DAsi absťák či co?!;-)

7 3
možnosti
VV

A co byste ocekaval od Putinovych stoupencu, kteri drive vesmes donaseli StB?

3 1
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,78
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz