Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ještě k tomu konečně  Putina napadlo, začít tisknout rubly na plné pecky. Tím nic nepokazí. Když je bude půjčovat za málo, tak vypakuje zbytek zahraničních bank.  

Měli by ho žalovat.;-D

0 0
možnosti
LC

:-) A to tunelování je pro nás dobře, nebo špatně? Na druhou stranu, podle toho co píšete, v tom Rusku ještě něco k tunelování je. Na Ukrajině už vůbec nic. I když, EU něco nasype, tak tam zase pár drobků bude.

3 0
možnosti
Foto

Víte, autore o tom, že bohatství klanu Kennedyjových pochází z pašování lihovin? Asi není zločinec jako zločinec. Někteří jsou méně zločinci, jiní více nebo vůbec ne. Záleží jen, komu chceme nahrát.

6 1
možnosti
DJ

D64a94v61i34d 54J33a17n83k31ů

27. 1. 2015 11:57

....a bijou tam černochy. Docela by mě zajímalo, za co vy jste, jak tvrdíte seděl na Mírově.

0 0
možnosti
PS

Karma! Historie Vám dá jednou za pravdu, pokud už nebudou slušní lidé v gulagu a rus opět u nás. Myslím, že už v okamžiku ,kdy Jelcin doporučil osobu putina za svého zástupce byl pod tlakem a skrytá hra kgb začala. Možná ,že současné Rusko je ještě nebezpečnější se svým skrytým rudobolševickým banditou na čele než v období studené války, kdy bylo zřetelné , že se soudruzi otevřeného válečného konfliktu se západem bojí. Dnešní putinovo Rusko je nevypočitatelné a nenažrané. Až skončí s Ukrajinou, dá se do  zabírání arktických zdrojů a pak bude na řadě Evropa. Bůh s námi!

2 3
možnosti
Foto

Blog plný konspiračních teorií, podobný, jako např. blogy p.Gabriela. Ty sice většinou karmuji, neboť jsou poměrně propracované, zde však z těch teorií čiší fantas a vyčnívají předsudky autora jak sláma z bot Rv

7 9
možnosti
SS

Tak ani se mi nechce moc diskutovat. Není s kým. Pan Luboš Černý diskutuje:Jak též? Marek vůbec netuší, co karma je. Nebo : Jaké jste měl dětství, pane Petřík? Nebo: Utěšujte se souzi;-D;-D

Jára Rank si zase myslí že náš veřejný dluh je  -1. Odcházím, to je slabota.

2 0
možnosti
JD

A proč vlastně chcete řešit český veřejný dluh pod blogem o Rusku?

1 0
možnosti
PD

Proto Putin nemůže a nechce přistoupit na evropské či US standarty,  protože by jednak ve skutečně svobodných volbách riskoval nezvolení a druhak by při existenci nezávislé justice, prokuratury a policie  jen těžko obhájil své [a nejen své]  majetkové poměry. Proto ne spolupráce, ale nacionalismus a izolace Ruska proti zájmům běžnych Rusů.

3 0
možnosti
JR

J82a38r43a 46R42a53n23k

26. 1. 2015 20:39

Cenzura, napadani, mlaceni a vrazdeni mepohodlnych zurnalistu....je to tam balada;-€

http://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_of_the_press_in_Russia

4 0
možnosti
Foto

I11v49a74n 87M10a88r17e13k

26. 1. 2015 20:19

!!!!!! Anti-Karma !! !! !!

              RvRvRvRvRv

3 4
možnosti
  • Počet článků 3321
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz