Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Proč byla norma o vzhledu banánů pitomá? ;-)

0 0
možnosti
RB

Ono je to trochu jinak: Evropská unie vydává řadu rozhodnutí, z nichž některé jsou doslova pitomá. Pamatujete se na rozhodnutí o křivosti banánů?

Takže každý čolenský stát EU by měl mít v ústavě, že rozhodnutí EU mohou být přijata nebo zamítnuta vnitrostátním zákonem.

0 0
možnosti

R^

Souhlas! Ale není to tak jednoduché! Nebezpečná je naše legislativa! Nemohu zastřelit někoho jen proto, že porušil můj životní prostor, že vnikl do bytu, kde nemá, co dělat, a že mne ohrožuje. Vetřelec musí mít v ruce zbraň, se kterou ne mne míří. Abych touto legislativou prošel se ctí, musím mít opakovaně policejní výcvik. Bez něj buď včas nevystřeelím a budu mrtev, nebo vystřelím předčasně a půjdu do basy!

:-)

0 0
možnosti
MK

A přitom by stačilo zakázat nelegální držení zbraní ... :-/

0 0
možnosti
PS

Ano Kovář argument kterého se zakazovači drží jako klíště a patří mezi hlavní "opory" pro regulaci zbraní. Lidem už ale nikdo neřekne že ten člověk už dávno mít zbraň neměl. Dle platných zákonů mu měla být odebrána ale kompetentní orgán nekonal. Náš zákon o zbraních pokud by byl dodržen by zbraň tomuto člověku odebral.

https://www.krajskelisty.cz/zlinsky-kraj/okres-uherske-hradiste/12225-k-masakru-v-uherskem-brode-vubec-nemuselo-dojit-casovana-bomba-tikala-sestnact-let-co-prozradila-policejni-zprava.htm

Opět se ukazuje že náš zákon je výborně napsaný bohužel žijeme době zakazovací. Malá skupina uřvaných aktivistů řídí naše životy dle jejich "správných" hodnot...

2 0
možnosti
ZH

Naprostá hovadina, čím vic zbraní mezi lidem, tim víc mrtvol. Normální člověk, pokuď není fanda sportovní střelby, nebo myslivec, zbraň doma nepotřebuje.

Mimochodem, penis se dá dneska už i operativně prodloužit. :-/

0 4
možnosti
PS

Máte pravdu v Rusku tam jsou obrovské restrikce co se týká zbraní a prakticky tam neexistují vraždy. Nebo Mexiko opět nejde vlastnit zbraň proto drogové kartely válčí pomocí vodních balónku a poslední zastřelený člověk tam byl před 50 ti lety. Ve Švýcarsku má každý doma automatickou útočnou pušku a lidé se tam bojí jezdit.... mrtvola na každém rohu.

Člověče pokud chcete lhát na veřejném fóru je dobré tu lež nějak zabalit ale ta vaše lež to je tedy dílo. I retardovaný oslík pochopí že lžete!

2 0
možnosti
JB

J78a53n 69B38u47r23d52a

26. 9. 2019 20:29

Já moc nechápu, proč to chtějí cpát do Listiny. Vůči evropskému právu to bude ve stejné pozici, jako kdyby to bylo ve kterémkoli podústavním zákoně, a jenom to bude docela nekoncepčně zaplevelovat Listinu.

0 0
možnosti
Foto

Vy chcete táhnout na Hrad? ;-D

1 2
možnosti
SB

Pomalu začínáte vidět, že z EU jde jeden nesmysl za druhým?

To vám to trvalo!

Jiní lidé to tvrdí už celé roky.

2 4
možnosti
Foto

Já zase vidím, že jeden nesmysl za druhým tu píše jakýsi pan Beneš.

Račte sem uvést, který nesmysl z EU se přímo dotekl Vás osobně.

3 2
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,66
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz