Proruští teroristé se schovávají za děti, jsou to zločinci

Ti, co se kryjí za civilisty, nic jiného nejsou. A zločinci na východě Ukrajiny podporovaní Kremlem rozmisťují děla a raketomety do obydlených oblastí, odkud ostřelují Ukrajinskou armádu.

TV Nova nedávno zveřejnila zprávu, která jasně dokazuje, že proruští teroristé umístili dělo na dětském hřišti, v oblasti, kde žijí civilisté včetně žen a dětí. Dokonce z něj několikrát vystřelili. Důkazů o takových zločinech je ovšem daleko víc. Separatistické bandy podporované a vyzbrojované Moskvou běžně usazují děla a raketomety v obydlených místech. Tak je tomu třeba i na donbaských sídlištích a odtud střílí na své protivníky. Jejich vinou tak už zemřel na deset tisíc lidí. 

Ilustrační foto

Není tedy rozdíl mezi islamisty a proruskými teroristy na východě Ukrajiny. Obojí se kryjí za civilisty a používají je jako živé štíty. To je nejhorší gaunerství, jaké může být. Ovšem v Makijivce se zločinci přepočítali. Tamní obyvatelé už těchto podlostí měli dost, rázně si vyšlápli na separatistické zločince a důrazně je žádali, aby si dělo odvezli pryč a neriskovali jejich životy.

Dnešního dne však přišla z východu Ukrajiny dobrá zpráva. Tamní velitel jedné zločinecké bandy zvaný Givi zemřel dneska ráno po výbuchu ve své kanceláři v Donbasu. Jeho smrti rozhodně nelituji. Napadá mně také jedno takové poněkud jadrnější české přísloví. „Na každou svini se vaří voda.“       

http://tn.nova.cz/clanek/prorusti-bojovnici-postavili-delo-vedle-hriste-lide-je-sli-vyhodit.html 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | středa 8.2.2017 18:16 | karma článku: 31,53 | přečteno: 1450x