Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

No jo. Ony všechny památky něčemu překáží. A všechny něco stojí. A ty, na které se nedostalo peněz jsou někdy i úkrytem pro bezdomovce.  Zrušmě tedy všechny památky.

  Jo a také národní parky - překáží těžbě dřeva a jiné důležité činnosti.

2 0
možnosti
ZM

Nejenže překáží, ještě se drze vysmívají developerům do xichtů !

1 0
možnosti
MK

Nejsem ze Žižkova, takže mi nepřísluší vyjadřovat se k tématu. Nicméně aktuální čitivý příspěvek na konkrétní téma s jasnou citacíR^

1 0
možnosti
JM

Absolutní nesmysl,nás,Žižkováky netrápí kamiony na nákl.n. ,není to tak tragický počet,jak se na první pohled zdá.Zásadní problém je umělé zpomalení tranzitní dopravy.Kolony popojíždějících aut od semaforu k semaforu díky nesmyslně zúženým silnicím a narůstajícímu počtu semaforů.Postupně se stává pravidlem,že co přechod,to ostrůvek v silnici,nyní viz Koněvka nad Ohradou.Auta nesmyslně kličkují,místo aby co nejrychleji projela.A bude hůř...Před pěti lety se trasa od Želvy na Spojovací,přes Ohradu dala zvládnout za pět minut,nyní i půl hodina bývá málo.

4 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz