Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

antisemitské příspěvky jsou mazány.

0 0
možnosti

A co je všechno vlastně "antisemitské" ? Kritika Izraele? Fakta ve věci "hilsneriády", kde jsem zcela pravdivě uvedl, že Hilsner byl odsouzen za spoluúčast na vraždě a nikoliv za samotnou vraždu? Mohu poskytnout dobový doslovný přepis soudního přelíčení z Kutné Hory z roku 1899, včetně vyhlášení rozsudku. Je tedy "neantisemitistické" lhát? Pokud ano, tak v mém případě jde asi fakt o "antisemitismus".

2 2
možnosti

U žádné diskuse pod blogem se tak nemaže.;-)

3 1
možnosti

Ale tak našlo by se pár podobných, většinou jsou to ti praví "demokraté" ... na hubě ;-D

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

No tak tohle je teda síla. Ano, byly vlastnictvím SSSR. Stejně jako celá naše republika včetně jejích obyvatel. A mně připadá, že toužíte po opakování.

2 2
možnosti
Foto

Sorry, spletl jsem vlákna. Ještě to překopíruji do vlákna správného.

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že Vámi uváděná tvrzení nelze paušalizovat ve světovém měřítku. Viz zde

http://www.jta.org/2014/12/16/news-opinion/world/en-route-to-lugansk-lies-bribes-and-high-fives

2 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Píšete nesmysl, pane Kolebo. Nejde o to, kolikrát byl Hislner odsouzen za jiné tř¨restnéí činy, nýbrž o to, zda byl vinen ve věci vraždy slečny Hrůzové. A to evidentně nebyl.

10 2
možnosti

Velkoruský nacionalismus nešel k nadávkám na židy nikdy daleko od vzniku SSSR.  To, že se Putin od začátku svého působení v čele Ruska snaží hrát na nacionální notu, je také pravda. A to, že rusové se svým vůdcem Putinem stále hledají vnější nepřátele, to vidíme denodenně. Autor článku má prostě pravdu.

A dodávám, že je nutné, dávat si pozor na české (???) vlastizrádce, kteří si na webu dennodenně vyplachují hubu naším členstvím v NATO a EU. A zastávají se Putina, který má evidentně imperiální choutky.

10 8
možnosti
Foto

P90e86t12r 87N85o89v81á56k

20. 12. 2014 18:50

Líbí se mí, že jste demokrat každým coulem. Zastávat se někoho a mít jiný názor je podle vás vlastizrada. To je dost silná káva.

Myslím si, že do NATO nechtělo moc lidí a proto pro jistotu ani nebylo referendum o vstupu do NATO na rozdíl od vstupu do EU. EU

6 10
možnosti

Turčenko na Ukrajině, hlavní šéf ozbrojených sil chce zavést cenzuru a jít po těch co budou mít jiné názory než oficiální. Každého najít a asi zastřelit.

Nové tajemník rady plánuje také omezit svobodu médií: „Je nutné dovést do konce ohlášené procesy - očistit informační prostor Ukrajiny od informačních provokatérů. A to není jen propagandistický kanál Ruska. Je mnoho ukrajinských masmédií, která se nacházejí pod kontrolou Ruska a pracují proti vlastní zemi. Tento problém je nutné řešit. Ve státě, který vede válku, musí být vše zaměřeno na podporu země a ne na její oslabeni. Každý provokatér, hospodářský nebo informační, musí být nalezen.“

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/356903-rusy-muze-z-ukrajiny-vyhnat-jen-silna-armada-tvrdi-turcynov.html

4 5
možnosti

Že by se inspiroval od Putina?

5 4
možnosti

Výrok, či vůbec jen účast Peciny v té diskuzi je  děsuplná. Zřejmě se bude jednat o jeho skutečný profil. Jako ministr vnitra byl dobrý, ale co vymýšlí od napadení Ukrajiny Ruskem ... Neskutečné sledovat kdo všechno, dříve normální rozumný člověk, je ve skutečnosti kremlofilní magor. Inu, Zemanovec.

3 4
možnosti

Ani jako ministr vnitra nebyl dobrý...

6 1
možnosti
Foto

Autorovi za článek karma.

10 5
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,80
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz