Předseda ČSSD, vekslák a mafián

  V čele sociální demokracie na severu Čech stojí Petr Benda, který za socialismu úspěšně vekslákoval a v době současné provozoval nevěstinec v Dubí. Dotyčný má být rovněž velkou oporou Jiřího Paroubka. Té reportáži z Reflexu se dá vytknout asi jenom jediné, měla být zveřejněna o něco dříve.                                            

Tomu, že sociální demokracie = klub  Rychlých šípů, mohou věřit jenom prostoduší pedagogové a promotéři kulturních akcí. Fakta svědčí o něčem jiném. Do čela severočeské ČSSD se dostal exvekslák Petr Benda, kterého se na severu každý bojí, tamní podnikatelé jej obviňují z mafiánských praktik, třeba z vydírání, zastrašování  a únosů lidí. Tento člověk také v touze po moci přihlásil do ČSSD řadu černých duší z řad Romů v Teplicích a Dubí, a pak  ovládl tamní oranžové.

Na tomto člověku závisí šéf socialistů Jiří Paroubek, protože jen díky němu může kandidovat do Poslanecké sněmovny na severu Čech.

Voliči chtěli změnu, tak ta se jim opravdu povedla. Lidé Bendových morálních kvalit jsou vážně zárukou nového svěžího větru v zatuchlé politice, poctivosti, čestnosti, neúplatnosti a fungování demokracie v Česku. Takže čeho se nyní dočkáme po vítězství sociální demokracie v Severočeském kraji? Možná vyrostou kolem dálnice D8 nové bordely, protože v Dubím už kšefty nepokvetou.

Jiří Paroubek nám nyní podal další důkaz, že jeho styky s pochybnými lidmi nejsou náhodné. Jeden můj kamarád mě k tomu řekl: „Co se divíš, byl to ekonomický náměstek restaurací a jídelen. To byla jedna velká mafie a táhne se to s ním pořád."

Možná nás bude čekat překvapení a křest další Paroubkovy knížky s názvem Můj život mezi kmotry se odehraje v nějakém pěkném night klubu na severu. Akorát by se měla zajistit bezpečnost návštěvníků, aby tam třeba náhodou nezačaly lítat molotovovy koktejly.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | pátek 24.10.2008 13:17 | karma článku: 34,40 | přečteno: 2585x