Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Informacni system v prazkem metru povazuji za nedostatecny. Malinke napisy a zadne informce o jizdnim radu....ci moznostech prestupu...

0 0
možnosti
ZH

R^

Měli by kopat dál, any bylo v Praze méně aut. :-)

0 0
možnosti
Foto

neumím posoudit, nemám srovnání, ale při návštěvě Prahy se v drtivé většině pohybuju metrem...je dobře značený a dostat se dá v pohodě a bez stresu skoro kamkoliv.

1 0
možnosti
Foto

Metro v Římě a v Miláně je hnus, když jsem tam poprvé vlezla, nevěřila jsem vlastním očím a v noci bych tam sama nejela. To naše metro, to je a byla paráda, čistota, světlo. Na naše metro nedám dopustit a Italům, co jedou do Prahy vždy doporučuji - jeďte metrem třeba na Prosek, to budete čumět R^

2 0
možnosti
JZ

Mně se líbí spíše porevoluční stanice jako Prosek a Rajská Zahrada, ty jsou moc pěkné.

2 0
možnosti
JS

I když pokud můžu, tak metrem nejezdím, musím souhlasit :-)

0 0
možnosti
MV

Proste je videt,ze komuniste nedelali vsechno spatne...jak vy stale pisete...ze pane Zieglere:)))

3 0
možnosti
ZH

Znáte to o slepém kuřeti, ne? Postavili hezké metro, to je pravda, ale mělo to samozřejmě svoji cenu. Například zdevastovaná, neudržovaná města. Na to už nebyly ani kapacity, ani peníze. O rozpadajících se fabrikách ani nemluvím. Přesto považuji stavbu metra za osvícenějši okamžik centrálního plánovani.

1 0
možnosti
JP

Cislo je to hezke, ale misto zahusteni linek v preplnenem centru se buduji prodluzky do poli podle toho, kde ma ktery politik vhodne pozemky.

0 0
možnosti
KL

hlavne jezdi presne dle jizdniho radu, coz se o povrchove doprave vzdycky rict neda.

2 0
možnosti
MV
Foto

Můžu jenom souhlasit, byť pobyt v Praze pokládám za jeden z těch méně příjemných zážitků, tak metro je věc, která pohyb po Praze dělá pohodlnější a dnes by jsem si cestování po Praze bez metra nedokázal představit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3350
  • Celková karma 22,16
  • Průměrná čtenost 1799x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz