Populista Škromach by v Senátu nechyběl

Současný senátor za Hodonínsko má problémy. První kolo voleb mu nevyšlo, tak jak si představoval. Ovšem když zmizí z politiky napořád, bude jenom dobře, žádná pořádná práce za ním totiž vidět není.

Zdeněk Škromach je bývalým členem KSČ. Dokonce o něm kolují po různých webových stránkách zvěsti, že byl členem lidových milicí, což on popírá.

Pravdou však je, že v praktické politice moc vidět není. Zatím na sebe upozornil jen hovory od bazénku, kde navrhuje různé obskurnosti, jako například toleranci alkoholu u cyklistů. To sice na první pohled vypadá rozumně, ovšem když si nedávno vyzkoušeli novináři na akci Autoklubu České republiky jízdu na kole s 0,8 promile alkoholu v krvi, tak to dopadlo hodně špatně a taková jízda byla dost nebezpečná. Inu poněkud nedomyšlený nápad.

Současný místopředseda Senátu ještě slibuje, že bude bojovat za zvýšení minimální mzdy.  Otázkou je, jak to chce udělat? Tohle je totiž v kompetenci vlády a v té pokud je mně známo, on není. Já také můžu slíbit, že se budu bít za to, aby senioři brali minimálně 20 000 korun měsíčně důchodu. Je ovšem jasné, že efekt to bude mít nulový. Takže se jedná o čirý populismus.

A dál už si fakt nevzpomenu na nic, čím užitečným by Zdeněk Škromach prospěl této zemi. Ano vyrábí si selfíčka, ale bez nich se lidé jistě obejdou. Proto, když ho voliči pošlou o víkendu v druhém kole senátních voleb do politického důchodu, žádná škoda nevznikne. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | úterý 11.10.2016 18:04 | karma článku: 34,91 | přečteno: 1387x