Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený pane Jane Zieglere, 

tento článek dejte na EuroZprávy.cz a tam teprve budou trollit a pěnit pro ruský rusofilové, bylo by to moc hezké, jak červené mínusy z nich budou padat a hrubá nevybíravá slova začnou psát a nebudou moci ani spát !!

0 0
možnosti
Foto

Jako po generace Pražák bych zakázal vstup kolegy Zieglera do Prahy: má totiž jiný názor než já.

2 1
možnosti

Milý pane vy jste s vaším přesvědčením hrozba pro celý svět.

5 3
možnosti
Foto

Tak já jsem rád, že bublina začíná praskat, bez povšimnutí už tu několik skupin z Ruska projelo a s povšimnutím už jsou v Polsku ti, co o viza včas požádali, včetně odnože Nočních vlků, zdravý rozum začíná vítězit,vždy´t motorkaření je svobodumyslná činnost. Pokud však Policie začne na politickou objednávku buzerovat, ostudu nakonec bedeme mít my. Zvláštní, že Rakušané žádná velkohubá prohlášení nevydávají, přestože přes jeji území mají projet také...a vzkaz Sobotky...jak by mohli jet přes nás, když jim to Poláci nedovolí, je nejenom alibistický, ale teď se do toho uvrtal sám. Na druhou stranu je třeba připomenout, že velkohubá prohlášení Zaldostanova byla zbytečná, nevhodná a nataktická a vše odstartovala. Kdyby držel pysk, nebyla by žádná aféra.

4 1
možnosti

P63a73v53e55l 47Z63e49m28a15n

26. 4. 2015 21:01

kdybych si měl zavěštit, tak si tipnu, že velkohubý chirurg zítra v 9.00 kdy mají sraz s Poláky na hranicích neprojede pod záminkou neplatnosti víza (+ možná ještě někdo z těch 20 co vyjelo z Moskvy) a zbytek spolu s částí, co už je v Polsku se zařadí jako jednotlivci a pojede v konvoji povoleném Polákům Polskými úřady, až na naše hranice....., maistremová média se budou zabývat chirurgem co neprojel a konvoj pojede dál, klasika - něco jako o té koze co zůstala celá, jakmile se vlk nažral ;-)

0 0
možnosti

Pane Zieglere,

podle posledních zpráv jsou Noční vlci už v Polsku a doprovází je polská celní stráž společně s několika polskými motorkáři. Část ruských bikerů navštívila Katyň a položila věnce k památníku zavražděných polských důstojníků (ale to byla určitě jen ruská provokace, že jo?).

Takže polský zákaz nejak neúčinkuje, protože Poláci vůbec nic nezakázali. Teda možná jen verbálně, reálně nikoli.

8 6
možnosti

Nikoliv. Jde o skupinu vlků z Kaliningradu. Nikoliv těch, kteří vyrazili z Moskvy a kteří nemají víza pro Schengenský prostor. Vlci z Kaliningradu potřebné dokumenty od Poláků získali. Vyčkejte s hodnocením.:-)

4 1
možnosti

Nemluvíc o tom, co tito dobří hoši hlásají, čím se holedbají a svobodně si věší na vlastní web, pane Zieglere.

Na webu Alexandra Zaldostanova visí pěkný rozhovor pro Novojevremja. "Podíváme-li se do historie minulého století", říká vlk, jenžby Putina nejraději "nosil na rukách", "vidíme, že za Stalina,kdy byl stát vyhlášen za nejvyšší hodnotu, země dosáhla neuvěřitelných úspěchů.Stalin je stále idolem ruské historie, nepřekonatelným vůdcem. Stalin námvytvořil stát, vztáhl ruskou civilizaci z propasti, do které se ruské dějinyzhroutily po pádu dynastie Romanovců", říká ten dobrý muž. Obránci tzv.demokracie prý nemají právo Stalina kritizovat, neboť páchají stokrát více zlanež on. Západ, t.j. i nás, pak označuje jako "globální satanismus".

Tak "neuvěřitelných úspěchů" Rusko za Stalina rozhodně dosáhlo. Zejména v likvidaci VLASTNÍHO obyvatelstva. Dobré je připomenout, že na takovouto agitaci u nás máme §§ 403, 404 a 405 TZ. A to nechci připomínat ani organizaci Antimajdanu s hesly "Chcípni Ameriku !" nebo "Dobiť gadinu !", s evropskou vlajkou na pozadí.

7 1
možnosti
Foto

Blby a fanatiky najdete všude.8-o Někdo z vypočítavosti, jiní coby užiteční idioti. I u nás, že;-D

7 3
možnosti
Foto

S tím zákazem jestli jsem to dobře pochopil tak se nejednalo ze strany Polska o zákaz, ale s udůvodněním opožděného oznámení a neznalosti programu nezabezpečení průjezdu ze strany Polska. Protože si nedokáži představit jak Polská strana zakazuje každému turistovi na motorce zákaz vjezdu na území Polska pokud má platné vízum. Myslím si, že by to narazilo i na některé mezinárodní úmluvy. Jinak jak jsem četl průjezd Ruských motorkářů má podporu Polských motorkářů. To ostatní nekomentuji nechápu co to má společného se snahou Ruského motorkářského klubu vzdát poctu svým padlým předkům. Jinak vzdát poctu padlím vojákům 2. světové války v Berlíně má v Rusku dlouho letou tradici. Myslím si, že je to pěkná tradice nezapomínat na své padlé. Jinak o tom označení odpůrců průjezdu za potomky kolaborantů jsem nikde jinde kromě tohoto článku nečetl. Na můj vkus dost nenávistné

5 0
možnosti

P45a26v38e83l 38Z82e16m13a84n

26. 4. 2015 21:08

zákaz se bude týkat jízdy většího počtu motorek ve skupině/koloně, jelikož ta je v rozporu s dopravními předpisy, je pro její povolení potřeba úřední lejstro...., neplést s povolením vstupu jednotlivých osob do Schengenu

0 0
možnosti

Pro Poláky byli Rusové vždy okupanti a nepřátelé.  Od dělení Polska v letech 1772, 1793 a 1795  až dodnes.

5 0
možnosti

To se jim nelze divit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,82
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz