Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moc se jim nedivim. Po 1989 jsme se, nejen k nim /viz Barma, Kambodza.../, otocili zady a u asiatu se jednou ztracena duvera blbe narovnava. No co, ziskali ji jini. Japonci, Italove, Francouzi a pomoci nich /misto nas/ i USA. Nemci si vieta nasadili na nejaky cas i do vlady a udelali z nej ministra hospodarstvi.

0 0
možnosti

J67a60r56a 33R75a15n14k

9. 4. 2014 7:42

Pred asi 5 lety jsme byla ve Vietnamu asi dva mesice, ale mela jsem stesti, ze kolega vdany za Vietnamku, po mne poslal jeji rodine balicek. Od zacatku jsem mela stesti, dali mi dobre rady a varovali, na co si mam davat pozor. Take jsem krome Lonely Planet zjistovala na netu, co se mohu dozvedet v anglictine najdete dost dobre navody i jakym zpusobem a za jakych podminek muzete otevrit biznis ve Vietnamu. Ale pokud nemam zajem, slysela jsem uz dost horror stories a tak se zajimam pouze, co by se mi mohlo stat jako turistce....

Scams in Vietnam - Common Ripoffs and Scams in Vietnam to Avoid

goseasia.about.com › Travel › Southeast Asia Travel › Vietnam

0 0
možnosti
Foto

Vietnam je v Asii. Ja ziju v Asii, na Filipinach. Podobnost techto asijskych statu je az zarazejici. Zde by Cech rovnez nevyhral. Stalo by se neco podobneho. S Filipinci ani tuk. Nikdy. Pred nekolika roky jsem zazil podobny pripad, jen s mensi investici. Ale na tom nezalezi, kolik. Tehdy jsem stratil  skoro vsechno.  Filipinec vyhral na cele care. A proc? Vedel jak na to. Ja ne. Ne, dekuji. Bud podnikat sam, nebo nepodnikat.

1 0
možnosti

Dnes snad poprvé nemám námitek - hlavně to srovnání jejich podnikání u nás a naopak. Podobné by to bylo i u jiných přátel z dob socialismu - třeba Nicaragui. Nedělám si iluze.

0 0
možnosti
Foto

V každém případě je dobré, že ten člověk neskončil v pletivu nebo v sudu na dně Orlické přehrady, jako se to stává podnikatelům v drsném Česku.

0 0
možnosti

J36a56r20a 48R60a76n37k

9. 4. 2014 7:32

Jste naivni, pane Macku? To se Vam muze stat v Azii take, jsou o tom desitky dokumentarnich filmu, lehce je na jdete na googlu,  tady je jeden, kery jsem videla asi pred tydnem:

http://www.youtube.com/watch?v=Wb7Aeucum_g‎

0 0
možnosti

D56a89d14a24k 50P45e52t73r

8. 4. 2014 18:40

Ve Vietnamu vládne masová korupce, jako u nás, milý Jene. Jako u nás. Taková nemajetná kadeřnice pošle jeden milion politické straně. To není součást korupce? A to je pouze drobeček.

5 1
možnosti

No toto pane Dadak. Vy trpíte čecháčkovskou závistí;-)

0 0
možnosti

Tak podnikání v Čechách katastrofou skončit může taky - a dost často tak i končí.

4 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,50
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz