Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Občanství by měla být zbavena zdejší lůza jako jsou Petřík, Chrástek, Dvořák a spol. kteří této zemi pouze škodí a nic dobrého ji nepřináší. Jsou to paraziti, kteří žijí pouze z druhých.

3 0
možnosti
JZ

On Petřík je vlastně nejhorší škůdce, který podporuje neplatiče daní. Mnoho voličů KSČM totiž žádné daně neplatí. nechme úspěšné lidi na pokoji, jinak půjdou všichni do Monaca apod.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JZ

Petra Kvitová platí daně tam kde hraje a to je v zahraničí. Podle českých zákonů nemusí platit daně v ČR pokud se více než 183 dnů zdržuje v cizině, což splňuje. Pořád lepší tenistka, která daně platí než zkorumpovaný policista, který je neplatí.

Ještě úsměvnější nápad je ten, že sportovci, kteří žijí v cizině, by měli reprezentovat dotyčnou zemi, v duchu této logiky by pak Monako bylo světovou tenisovou velmocí a třeba hokejista Ovečkin by nastupoval za reprezentaci USA.;-D

3 2
možnosti
LN

..jj..a také se tu ještě omílá možnost..že ti co nežijí v ČR..by neměli mít volební právo....to už je ovšem úplná řezníkovina....

3 2
možnosti
JZ

Poslanec Huml by měl opustit sněmovnu už jenom proto, že nezná zákony, nikoho není možné zbavit českého občanství, to jde pouze zřeknutím se ze strany dotyčného. Nijak jinak.

3 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MM

No vidíte, každému to jeho.;-D

3 2
možnosti
MJ

Hezký večer.

Tak jsem se dočkal pane Zieglere. Je to tu...Váš článek k aktuálnímu dění. Ale jak to, že Vám nevěřím ani čárku?

3 0
možnosti
Foto

Budete někdy pane Zieglere žádat o starobní důchod, když je neplacení daní občany ČR tak záslužné a nenormální je platit daně?

A občan ČR, který platí daně j jen hlupák a závistivá rudá špína? http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/c/417147/Jsem-zavistiva-ruda-spina-jelikoz-nasi-vlasti-platim-dane.html

5 8
možnosti
MM

Ach jo, co to je za blábol. Nejsem ani hlupák, ani rudá špína a mít ty peníze, co Kvitová, tak je mám určitě taky v Monaku, než podporovat takovou užvaněnou, chamtivou politickou lůzu, kterou představuje Huml, člověku je na blití.

5 2
možnosti
KD

Autore, podle Listiny, kterou tak hezky citujete má také každý občan právo říci svůj názor.!! Vy nemáte argumenty a tak kádrujete v nejlepších bolševických tradicích.!! V čem je podle vás dobré že bohatí lidé zdaňují v Monaku ? Když už chtějí zdaňovat někde jinde, tak proč nezdaňují v nějaké chudé zemi !

4 6
možnosti
KD

Menšíku a Míkovče proč nenapíšete svůj názor a zmůžete se jen na znaménko ;-D

0 1
možnosti
JK

První článek, který tuto bublinu vyvolal je nejkvalitnější a nejkomplexnější názor, který jsem kolem toho četl : http://denikreferendum.cz/clanek/18325-sampionka-z-monaka. Bohužel to co vykřikuje vláda včetně prezidenta s objektivitou nemá nic společného, autorovi článku nesahá ani po kolena a vůbec nechápu k čemu nám vláda slouží. Zřejmě vůbec neví, co je jejich náplň práce.

2 1
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,87
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz