Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Nejen Maďaři jako mančaft, ale především Budapešť jako pořadatel je jednoznačným vítězem šampionátu. Plný stadión, nejlepší atmosféra.

Jak to ti maďaři, očkující tím zatraceným Sputnikem a Sinopharmem, čili zlými vakcínami, tedy vlastně vším co měli po ruce bez ohledu na nějakou všespásnou EMU, dokázali?

0 1
možnosti
DR

Plně chápu pane autore, že se Vám to nelíbí a to je dobře.:-)

Možná by jste namísto rozezlených blogů o Sputniku na Slovensku měl raději popřemýšlet o tom proč v jedné zemi to jde a výsledkem je právě toto, čili plný stadión a v druhé nikoli. Ale uznávám, to už je moc na přemýšlení.

0 1
možnosti
VH

I když systém je na....., jsou k vidění skvělé zápasy. Věřím, že dnes k tomu přispějí i naši. Včera skvělí Rakušané a Maďaři to málem dokázali...R^

1 0
možnosti
VM

Příjemným překvapením je Rakousko.

3 0
možnosti
Foto

Nelíbí se mi nynější organizace evropského fotbalového šampionátu. 24 mužstev a hrát to měsíc po celé Evropě, to je megalomanské. Nevím, co k tomu UEFA vedlo. Že by snad peníze? Úplně by stačilo 16 mužstev ve čtyřech skupinách a první dva by postoupili do vyřazovací části - jako kdysi.

Naši fotbalisté měli letos trochu štěstí a asi dosáhli svého maxima. Více toho od nich neočekávám.

Netroufám si odhadnout, kdo letos šampionát vyhraje. Kvalitních týmů je tu celá řada, ale ve vyřazovací části stačí jeden nevydařený zápas a je po nadějích.

4 0
možnosti
JS

V dnešní ekodobě a zeleném šílenství je takto pojatý turnaj jako z jiného světa. A to ještě některé týmy mají několikanásobnou výhodu domácího prostředí. UEFA mafia.

0 1
možnosti
Foto

Co se týče Maďarů bylo mi jich líto, ale za své výkony se stydět nemusí. Co se týče naší repre tak postup do osmifinále je zcela jistě úspěch. O tom žádná, ale herně to žádná sláva nebyla. Proti Skotsku jsme měli jenom velké štěstí a proti Anglii to byl děs a běs. Nekoukatelný zápas z obou stran. Podle mne jsme nejlíp zahráli proti Chorvatsku, ale chleba se bude lámat až zítra. Dokonce jsem tam chtěl jet, ale nepodařilo se mi sehnat lístky. Tak budu fandit "jen" u televizní obrazovky a doufat, že Nizozemsko v neděli bude sehraje svůj poslední zápas na Euru. V play off se může stát cokoli. Oni ti Holanďané v obraně jsou zranitelní...

3 0
možnosti
JN

J38o81s27e53f 62N22i28k25l

26. 6. 2021 17:06

Tak Rusové nikdy fotbal neuměli.

0 2
možnosti
JZ

Ale to jsem přece nenapsal. Vy mi podsouváte něco, co v článku, vůbec není. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 24,72
  • Průměrná čtenost 1804x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz