Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Šabatová tu funkci neměla ani brát, evidentně se v tom plácá jak ryba na suchu. Jeden nesmyslný počin stíhá druhý. A neštítí se už vůbec ničeho. Opravdu smutné, když je na postu ombudsmana někdo takový.

7 0
možnosti

No vida, že umíte napsat i skoro normální blog. Kdybyste vypustil ten předposlední odstavec, dal bych vám i karmu. Ano, i ten předposlední odstavec je pravdivý, ovšem tu skutečnost byste mohl využít při psaní blogu o soudruhu Šabatovi. Takhle jste jen opět předvedl, jak se psalo a hlavně kádrovalo za socíka. Ale i to je vlastně dobře. Pro ty, co si to nepamatují, nebo ještě nebyli ani na světě. Tak takhle to bylo. Jen se psalo že tatík byl kulak, fabrikant či živnostník.

1 1
možnosti

Na pani ombudsmanku se, vzhledem k jejim vylevum, zrejme nikdo neobraci, tak si kauzy vyrabi.

2 0
možnosti

možná větší vliv než komunistický tatíček na ni má její marxisticko-.trockistický manžel Uhl ;-D...oba jsou svými názory ještě nalevo od komunistů - a bohužel se jim podařilo ve stejné zločinecké ideologii vychovat své děti, které už také - bohužel - na veřejené scéně působí. Kdoví, co všechno měla, má a ještě bude mít tahle povedená rodinka na svědomíRv

5 0
možnosti

P75a32v33e21l 98H56o82r26á95k

29. 3. 2015 18:48

Je vidět, paní Šporková, že pomlouvání vám jde od ruky mimořádně zdařile. Ale smutné je, že se také vezete na této nenávistné vlně, kdy paní ombudsmanka dělá svoji práci a dělá ji dobře. Proč si myslíte, že je v ústavě několik takových antidiskriminačních paragrafů? Abychom tu nedopadli jako za nacismu, když lidé jen kvůli národnosti, náboženství nebo rase šli do plynu! A diskriminace Romů v oblasti bydlení a práce je protizákonná. Osobně znám pár velmi slušných Romů a osobně jsem jim pomáhal shánět bydlení. Nepřál bych nikomu ze zdejších diskutérů, aby se dostal do podobné situace jako Romové u nás. Že jen proto, že jsme Češi by nás třeba v Británii odmítli ubytovat. Bez udání příčiny

0 0
možnosti

SouhlasR^ Po dlouhé době vám dávám karmu.

1 0
možnosti
Foto

Anna Šabatová je marxistkou duší i tělem. Není, čemu se divit. Lepší otázkou je, jak ji vyhnat.

11 0
možnosti

Hlavně bude skvělé povinně si pořídit svého neplatiče. Nad některými nápady zůstává rozum stát.

5 0
možnosti

Autore, karma, přesně popsáno jak si to pamatuji z padesátých a šedesátých let ! Neuvěřitelné je, že v tom chce "naše demokracie" pokračovat.

8 0
možnosti

Ještě dodatek, proboha koho to volíme ? /volíte/.

3 0
možnosti

D57a15d64a90k 27P81e23t72r

23. 3. 2015 17:47

Tak vám tam šouply podnájemníka, neznám ten případ. Snad někdy v padesátých letech, ale i tak o tom nevím.

0 11
možnosti

Asi jste mladší, nebo žil v jiné zemi.

10 0
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz