Palestinští islámští teroristé se sešli v Moskvě

Rusko se sice hlásí k boji proti islámskému terorismu, to mu však nebránilo v tom, aby na půdě oficiální státní instituce tolerovalo kongres vrahů - muslimských radikálů. Byl to nepřátelský akt vůči Izraeli.

Zmíněné setkání se konalo 15. – 17. ledna v Moskvě v Institutu Orientálního ústavu Ruské akademie věd. Přítomno bylo asi osm palestinských organizací, z nichž některé jsou na seznamu teroristických uskupení v USA a Evropské unii, v Rusku však nikoliv a měly jednat o palestinské národní jednotě. Mezi nimi byly i Fatah, Hamás, Palestinský islámský džihád a další. O čem se asi dotyční bavili? Zřejmě o tom, že židovský stát je třeba zlikvidovat a jeho obyvatele naházet do Středozemního moře, jak to Arabové plánovali už za časů neblahého egyptského prezidenta Násira.   

Tato hnutí mají na svědomí únosy a vraždy izraelských civilistů včetně žen a dětí. Tak například tzv. Demokratická fronta pro osvobození Palestiny kromě jiných ohavností zajala v jedné izraelské škole 89 dětí jako rukojmí a 25 z nich zabila. Dále její členové vraždili těhotné ženy a dávali bomby do autobusů, restaurací atd.

Kdyby se zmíněné lidské zrůdy sešly na konferenci v sídle nějakého soukromého spolku, dalo by se to pochopit tak, že s tím Kreml nemá nic společného. Jenomže Ruská akademie věd patří mezi ctihodné státní instituce a její akademici mají velmi blízko k současné vládnoucí moci. Ale ta to hanebnost by nás to nemělo překvapovat. Ruský prezident Vladimír Putin jako bývalý komunista a kágébák je člověk bez jakýchkoliv zásad. Když se mu to hodí, je ateistou, pak se zničehonic promění v pravoslavného věřícího, jindy tvrdí, že Izrael je spojencem Ruska v boji proti terorismu, pak ale na setkání Ligy arabských zemí, podpoří vznik nezávislého palestinského státu atd. Nicméně Rusko tímto činem opětovně dokázalo, že islámský terorismus ve skutečnosti podporuje.  

http://tass.com/world/923702

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | čtvrtek 19.1.2017 18:05 | karma článku: 28,71 | přečteno: 1007x