Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly. Všechny cesty vedou do Brusele.

0 1
možnosti
Foto

Zase zlý internetový šotek. Dal jsem odkaz na hezký kreslený vtip k danému tématu - a je pryč. Autor by to nesmazal, já to v seznamu smazaných nemám a ve vláknu to také nebylo.

A nebylo to ani na PL, Sputniku, Aeronetu a podobných. Vážení, nezbývá, než si obrázek vyhledat sami.

Za blog

0 0
možnosti
JK

Autore: jestliže ten student bral před 20 lety 20000, tak to musela být úplná vyjimka. Zřejmě měl nějakou specifickou práci. Kdyby např. vykládal vagony to zemdlení, tak by si na těch 20000 nemohl nikdy přijít. Jinak zaměstnanci drah a JEJICH MANŽELKY opravdu cestovali zadarmo. A dokonce i ještě dlouho po revoluci. To mám na 100% ověřené.

1 0
možnosti
JP
DR

S tím naprosto souhlasím. Konečně od Vás něco smysluplného. Karma.

1 1
možnosti
JV

Jinak bych rád předeslal, že tahle věc už se tak trochu děje. Obce poskytují dotace na opravu domů v případě, že o ně požádá majitel domu v historické části města. Je tam ale logický důvod - kvůli zachování požadavků památkářů a tím zvýšených nákladů na fasádu, okna, dveře či vrata...Majitel prostě nemá na výběr. Velkou kapitolou je další soukromý majetek - restituovaný církevní. Jelikož drtivá většina sakrálních budov je současně kulturní památkou, církvím sype stát prostřednictvím ministerstva kultury na obnovu těchto soukromých budov dotace plnou parou. Málokdo ví, že k přijetí dotace je nutná též 10% spoluúčast obce, takže na opravě a údržbě vráceného, soukromého majetku se podílíme každý z nás hned několikrát. Placením církevních restitucí (které, mimochodem, jsou narozdíl od důchodů vesele valorizovány o inflaci ) , z rozpočtu MK a z rozpočtu obce.

Hladíkův nápad je jen posunutí o level výše, zato bez logiky.

0 2
možnosti
JV

Nápad pana Hladíka mě v té salvě pitomostí ani nějak nepřekvapuje. Ale když píšete o těch slevách ve veřejné dopravě za bolševika, vzpomínám, jak jsem jel jako záklaďák na týdenní kurs - školení kapelníků do Olomouce a jak na mě bába v trafice nechápavě koukala, když jsem se u nádraží pokoušel koupit si jízdenku na MHD. Nějak jsem si neuvědomil, že vojsko ji mělo zdarma...

2 0
možnosti
JZ

Ano, máte pravdu vojsko mělo MHD za socialismu zdarma a také na dovolenou mohli vojáci vlaky a autobusy cestovat zdarma.

0 0
možnosti
JP

J66i27r43i 17P69i19l69n80y

19. 7. 2023 10:37

Jako voliči této vlády Vám to přeji.

4 2
možnosti
PD

P54e65t23r 44D62r11a61p83a41l

19. 7. 2023 10:19

Ono to má ještě jeden podle mě podstatny zádrhel a to zřízení trvalého bydliště na 10 let...čímž defakto z toho vyrazujeme všechny rekreační objekty

0 0
možnosti
SN

Že jsem si na barák nevzal obecní dotaci 10 tisíc na plastovy okny.

Že jsem si nevzal na barák obecní dotaci 15 tisíc, jako podporu na čovky.

Kyvadlo doby se vychyluje doleva a stále víc. Jednoho dne všem pobíračům dotací řeknou, nově po komunisticku: "Kamaráde, dali jsme ti z eráru milion na vatu a poliš, tak teď nám pomůžeš ty"

0 0
možnosti
MC

Už by někdo vážě měl těmto rudo-zeleným skupinám dát jasně najevo, že podporu těchto dotací levicových falešných altruistů jasně zamezit a pokud toto od státu (ostatních občanů) vyžadují musí být navržena daňová reforma, která bude směřována k tomu co který volič bude od státu požadovat. Tedy jasně uzákonit do voleb co budou státu odevzdávat levicoví a co pravicoví voliči, pokud každý požaduje jiné služby od státu než jiný.

1 0
možnosti
SN

Přihodil bych váhu hlasu podle daňových přiznání. Více uren, podle určitých hranic vydělaných a přiznaných peněz.

Tak aby dáfkaři, důchodci, levicoví pomatenci a absolventi zbytečných oborů nerozhodovali volby.

A nepodřezávali nám všem větev svými levicovými vizemi, kde peníze nevznikají prací.

0 1
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz