Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

Vůbec, ale vůbec jste nezklamal, pana Zieglere:-)

Nejprve jsem se lekl, ale jak jsem pokračoval ve čtení, ulevilo se mi. Ty komunisty jste tam dal!  :-);-D

0 0
možnosti
DD

Tohle zase byla reakce na pana Jaroslava Němce. :-)

Nějak tady ta "baľšaja těchňika" blbne

0 0
možnosti
DD

Jestli to byla reakce na pana Milana Slavíka, tak to svoje "plus", co jsem vám dal, ruším :-)

0 0
možnosti
VK

Roli vřeštícího paviána jste si osvojil dobře. Kromě hysterické nenávisti  Vaše dílka postrádají  trochu rozumného  uvažování.;-D

1 0
možnosti

A do pyhele, tak podle Vás NS rozhodl, že uvedení výtečníci nejsou trestně stíhatelní. No to zase jednou promluvil typický Janko Ziegler z božího dopuštění a vlastního přičinění publicista. Jak je snadné být publicistou ve Vašem pojetí. Nic jste nečetl, natož ono rozhodnutí NS. Ono se tam výslovně praví, že trestně stíhatelní být mohou. Ale co byste si zrovna Vy s něčím takovým lámal hlavu - jste přece jako zaměstnanec kléru hlavou bohem pomazanou. A to jste asi nezaznamenal, že defakto nikdo z právní branže tomu rozhodnutí nerozhodnutí nerozumí. tedy kromě právních zástupců oněch 3 výtečníků a Vás.

3 0
možnosti
VH

Podle Ziglera je selháním vyšetřovatele, když je vyšetřována korupce.:-/

5 0
možnosti

Myslím, že se mýlíte. Pan Ziegler je nesmírně spokojený, je-li považován za jakéhosi řekněme Pepka Vyskoče MFD. On už je dlouholetým a vyhlášeným folklórem MFD. A je na to patřičně hrdý. On jím je naprosto dobrovolně, ba přímo vědomě. A daří se mu.

2 0
možnosti
PK

P45e96t78r 16K95h89o66l

17. 7. 2013 18:20

Trojice rebelu slibovala, ze budou vykonavat funkci poslance podle sveho nejlepsiho svedomi. Pokud nesouhlasili s porusenim zavazku vuci programu ODS meli proste hlasovat proti nemu nebo proste slozit mandat . Potom by byli vlastne ti cisti, kteri se nezproneverili volicum. Misto toho se nechali uplatit posty. Tak si laskave nechte kecy o lynci. Chovani poslancu ma bohuzel velky vliv na vsechny obcany tohoto statu a s tim i souvisi ze lide jsou podvedeni za mrzky peniz jedincu.

10 0
možnosti
MK

M55i53l19a43n 46K40e45s93l

17. 7. 2013 18:00

Papež je ve věcech církve neomylný.Platí něco obdobného i pro náš vrchní soud.Je český vrchní soud je ve věci práva neomylný?

4 0
možnosti
JN
JN

to byla reakce na Milana Slavíka, "lupě" to zase nefunguje

0 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz