Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Ja tyhle skazky pochytane z ceskeho bulvaru primo miluju. A Diskuse, ta je pak jeste vyzivnejsi.Sice nikdo nic nevi, ale vyjadrovat SE musi.

2 4
možnosti

Tak proč se tu vyjadřujete?

2 1
možnosti

J54i61r96i 90V69r35a59b38e62c

23. 4. 2015 18:18

Ja poprve souhlasim s panem Hermankem.

Norsko je civilizovana zeme ,to nejsou krovaci.

2 4
možnosti

Pane Martine Braune,

za neomylného znalce dané kauzy vás vyhlásil kdo? Vy sám?

Moc pěkně tady všechny školíte  :-(

1 0
možnosti
Foto

Ja jsem se vyhlasil sam. A budte rad ze to skoleni mate zdarma. Obvykle uctuju uplatek

0 1
možnosti
Foto

Mně na celém tom případu nejvíc vadí ta naše, tedy česká, jistota, že my děláme všechno správně a Norové všechno špatně.

Asi nějak zapadla informace, že jeden z těch bratrů přišel do školky, když to tak brutálně řeknu, s krvácejícím konečníkem.

A teď mi bude vysvětleno, že je to jen zlovolný výmysl, aby "nám" Norové ukradli děti (a pak je snad dali do paštik nebo co?).

3 9
možnosti
Foto

Váš problém pane Hermánku je v tom, že píšete o něčem, aniž byste si zjistil fakta. Není to žádný výmysl a tato informace je dosti značně publikována i paní Michalákovou. On ten chlapec má totiž chorobu, které se říká reflux. Zjistíte si sám, co to je, nebo vám to mám napsat? Tento fakt byl popsán mnohokrát, stejně jako občanství rodičů a vše kolem. A tak si kladu otázku, co vás vede k tomu, že tak jednoznačně píšete dokola své nesmysly.

5 1
možnosti

Nechte už té hysterie.

5 3
možnosti

Žaloba to nevyřeší.

Je třeba nóta s pohrůžkou vyhlášení války. A pak i následné vyhlášení válečného stavu, přerušení diplomatických styků a internace všech Norů nacházejících se na našem území a konfiskace všechno norského majetku a majetku norských občanů na našem území. A vydání mezinárodního zatykače na norského krále. A vyslání gripenů (na co je asi tak máme) k bojové akci nad Norskem.

Myslím, že řada středoevropských a východoevropských států se k nám přidá.

1 1
možnosti
Foto

Jakápak nóta? Jaderné bombardování!

1 1
možnosti

J52a46n 86H42l66e81d54í23k

23. 4. 2015 16:33

neurážejte civilizované Norsko, mluvte o vyčúranosti českých goumáků

2 4
možnosti
Foto

P. S. To nejsou české děti stejně, jako Dienstbier není Američan.

Jakým. prosím mluví ty děti jazykem? A samozřejmě, kde se narodily a kde žijí?

Byly někdy v Česku?

A spousta vietnamskych dětí jsou dnes Češi?

A má paní Michaláková norské občanství?

1 6
možnosti
Foto

Pani Michalakova ma pochopitelne, stejne jako otec deti, ceske obcanstvi a ano, deti byly v Cesku. Deti mluvily cesky dokud nebyly norskymi urady uneseny, coz je take odpoved na otazku kde nedobrovolne ziji. Ti kluci jsou Cesi.

3 0
možnosti
Foto

Na celém případu je nejhorší, jak se do něj prolíná současná evropská neschopnost a hlavně neochota řešit cokoliv samostatně. Nejen bratři Michalákovi, ale i děti z jiných zemí, včetně sousedního Švédska jsou vystaveni teroru barnevernetu, přesto žádná z jejích zemí nemá šanci cokoliv  s tím udělat. Nepomohou lidskoprávní instituce, které ostatně řeší raději příliv imigrantů z Afriky, nepomohou vlády a nepomohou mezinárodní organizace, které by se měly starat o bezpečnost dětí. Norsko je v tomto směru nepostižitelné a oni to vědí. Mají peníze a mají moc. Smutné je, že na rozdíl od Estonska, Litvy, Polska nebo Ruska, kde lidé podporují oběti takovýchto únosů. v Česku se najde dost těch, kteří kroutí nosem a říkají že matce nevěří a že co když to bylo jinak, protože přece Kapitán něco v rauši blábolil v televizi. No jo, tak si pusťme televizi, otevřeme si Blesk a buďme happy.

4 0
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz