Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Díky za připomenutí, to se musí dělat neustále. Nezapomeňme na to jak proradná a nebezpečná je komunistická ideologie, cílem je získání a udržení moci jakýmikoliv, opakuji jakýmikoliv, prostředky. Vidíme to i dnes, pro možnost podílet se na moci se spojí i s kapitalistou. Díky bohu to nevedlo k náboru nových voličů a skalní jim odcházejí přirozenou cestou. Taky tu mantru, "všechno za vás zařídíme, jsme odborníci na všechno" převzal velký vůdce a nabízí totalitu jednoho muže místo jedné strany. Jó, pohrobci Gottwalda u nás na to pořád slyší. Zapomínají na hrůzy komunistů a proto je dobré jasná fakta připomenout.

2 0
možnosti
Foto

Takže kdyby ti hokejisté odletěli v klidu do Londýna, tak by spořádaně reprezentovali zločinný režim?

1 2
možnosti
Foto

Jako vždy jste nám to vysvětlil. Takže to mučení a věznění bylo vlastně v zájmu našeho národa.

2 0
možnosti
VH

hyby se staly, mrtví jsou rozprášeni, jedeme dál...celý komunismus je protkán tisíci, v Rusku miliony nevinných lidí, jen pro nejzvrácenější ideologii na světě...Rv

2 1
možnosti
Foto

Těm komunistům? No u vás je možné všechno.

0 1
možnosti

R^R^R^

Komunisti je dokonce nejdříve zatkli a dali do basy, a pak teprve dodatečně vymýšleli, za co je mají odsoudit!

To jsou komunisti!

A zdá se, že to naši občané konečně začínají chápat, co je pravda a co je lež!

!!

5 0
možnosti
DR

To nikdo nepopírá, ale možná jste si tradičně spletl datum. Dneska je už rok 2020. Ale takových je tu víc. ;-D

1 1
možnosti
Foto

Ano, byla to hrozná doba, kdy sám dr. Gustav Husák seděl v tuhem vězení déle než Havel. Je skvele, že se z toho společnost umělá poučit a dnes posílá do kriminálu za názor jen výjimečně R^

0 7
možnosti
MK

Bohumil Modrý 15 let

Augustin Bubník 14 let

Stanislav Konopásek 12 let

Václav Roziňák 10 let

Vladimír Kobranov 10 let

Josef Jirka 6 let

Zlatko Červený 3 roky

Jiří Macelis 2 roky

Antonín Španinger 1 rok

Přemysl Hainý 1 rok

Josef Stock 8 měsíců To všechno jen proto, aby bolševik ukázal, že může všechno a upevnil si tak moc. A to ještě měli hokejisté štěstí, že nepadly tresty smrti. Rudý bolševický hnus.

12 0
možnosti
Foto

R^ Karma za článek, za připomenutí jedné z komunistických zhovadilostí.

...

99 let přítomnosti komunistické strany v naší zemi je historií soustavné, mnohokrát opakované vlastizrady v podobě kolaborace s despociemi z Východu, které jsou nekompatibilní s evropskou kulturou a mentalitou. Takto bezohledně a brutálně zatočit s úspěšnou sportovní reprezentací, to je chování na úrovni zvůle nějakých orientálních satrapů. Však také u nás fakticky režírovali dění takzvaní "sovětští poradci".

A naši komunisté byli ostudnými vazaly cizí moci (což jim tak nějak zůstalo dodnes, jen si ke Kremlu ještě přidali Peking)

13 0
možnosti

V únoru 1948 komunisti zvítězili díky zradě národa a podřízení se absolutnímu vládci Stalinovi. Současní komunisti by rádi zopakovali svůj vítězný únor a proto se opět zrádně přimykají k imperiálnímu Rusku. Zdá se, že komunisti nemají Marxovu ideologii, mají jen choutky po moci, což se projevuje právě nyní za Babišovy vlády!

2 0
možnosti
PN

P12e26t69r 85N32e98d49v85ě18d

8. 10. 2020 13:41

Nenapsal pan Vaculík spíše " Komunismus je bití" ?

Je bezpochyby odporné být pranýřován za nadávky, je dobře, že je to minulost a můžeme bezpečně nadávat na kohokoliv. Nebo ne na všechny? Nevrací se nám ta doba v jiné podobě?

2 4
možnosti

Tak padesátá léta jistě nebyla pro každého "procházkou růžovým sadem", od Vás je to však už trochu obehrané téma. Jenom dodám, že o tomto hokejovém žločinu byla vydána hned zkraje 90tých let výborná kniha "Ztracená léta", na které se mj. autorsky podílel někdejší sportovní redaktor Robert Bakalář.

0 4
možnosti
LB

Robert Bakalář výborně popsal příběh čs. hokejistů už v roce 1968 v časopisu Stadion.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,90
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz