Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Pane Zieglere, pokud vite, ze KSCM je zlocinecka organizace, tak vasi povinnosti je podat trestni oznameni, jinak napomahate zlocinu, coz je rovnez trestne !

0 0
možnosti
Foto

Nemyslíte, že v tomto případě je zlodějem spíše katolická církev, když si přivlastnila i zhodnocení kulturní památky vytvořené našimi předky?

Katolické církvi není hanba vymáhat zhodnocený majetek z peněz daňových poplatníků i nadhodnocenou výši náhrad.

V tomto případě má pravdu Grebeníček a katolíci si zaslouží pro svoji chamtivost opovržení.

5 6
možnosti
JZ

Inu zloděj Petřík schvaluje zlodějnu.

0 0
možnosti
KD

Katolicka cirkev neni zlocinecka organizace ?

2 0
možnosti
JC

Historicky určitě ano. V případech, že v současnosti kryje excesy jednotlivých pedofilních kněží, tak také.

4 0
možnosti
MM

To má bolševik Grebeníček kliku, že v 18. století Olomoucké biskupství prodalo Rothschildům Vítkovické železárny, které jsme museli po znárodnění až do roku 75 Rothschildům splácet.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

BM

S tímto problémem se zabývala celá řada restituentů. Nedávno jsem četl zajímavou knihu "Paradoxy české šlechty", kde jednomu rodu vrátili zámek u něhož armáda postavila haly na vojenskou techniku a z parku udělali vyasfaltovaný "buzerplac". A za to vše chtěli aby jim to zaplatil!!! Bylo to několik milionů.....;-€

7 0
možnosti
MD

Ba. Na biskupstvi byli vzdy skromni drici, co stribrny po stribrnem odkladali..

4 0
možnosti

Tak to se mýlíte. Nevím, jak v novém občanském zákoníku, ale v tom starém byl paragraf, že pokud věc je zhodnocena, může být i neoprávněným držitelem požadována úhrada za toto zhodnocení.

2 4
možnosti
JN

Víte, chápu navrácení majetku katolické, evangelické a jiným církvím co existují stovky let. Ale jakto že ČSSD získá v restitucích majetek v hodnotě 1,4 miliardy mi vysvětleno nikým nebylo. Ono to že seznam je skrýván před zraky veřejnosti a co víc katolická církve byla jetě okradena. Chyby není v církvi, ale ve vládě ČSSD a ODS09.

4 2
možnosti

Rozdíl je v tom, že ČSSD ten Lidový dům nezískala násilím, tedy zákonem, ale právní cestou. Navíc ČSSD nezískala nic, ale vše získalo družstvo Cíl.

3 4
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,81
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz