Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Soininen

17. 7. 2011 20:25
Řešení islámského

problému a to jednou provždy tu je. Do budoucna se tento projekt bude muset realizovat, chtě nechtě. Mělo by jít o totální zákaz praktikování Islámu ať už na veřejnosti, tak i v soukromí. V další fázi, v důsledku nepokojů vyvolaných muslimskými kreaturami by mělo dojít k realizace masové vystěhovalecké politiky, která by se týkala muslimů. Ti by byli deportováni do země původu a to i tehdy žila li rodina v dané zemi třeba po tři generace. Má to své důvody, neb Islám totalitní ideologie směřující programově k potlačení základních lidských svobod. Tudíž pro Islám, stejně jako pro příbuzné ideologie typu nacismu, komunismu, zde prostě není a nikdy místo nebude.[>-]

1 0
možnosti
OF

otec Fouras

17. 7. 2011 19:57
upřesním to

Největším nebezpečím jsou jakýkoliv fanatici. I ti křesťanští, antikomunističtí, komunističtí ap.

1 0
možnosti

Soininen

17. 7. 2011 20:28
Re: upřesním to

Největší sranda je, že čím je křesťan řekněme radikálnější, tím méně je násilnější. U muslimů ale platí rovnítko, že čím více dotyčná existence islám praktikuje, tím více inklinuje k násilí. Nejlepší je když se taková parta ultraislámských (pravověrných) vyznavačů dá do kupy. To potom končí veškerá sranda. Mimochodem umírněný muslim je ten muslim který praktikování Islámu fláká. Pokud jde o přechod z umírněného muslima na mód muslima radikála, tak to je zatraceně rychlí proces. Mnohdy je bohužel nenápadný. To je také důvod proč si islámská otázka zasluhuje definitivní řešení. Ostatně, je to dobré jak pro nás, tak především pro ně.

1 0
možnosti
MM

MirdaCB

17. 7. 2011 5:50
To ty recenze musejí vypadat

když dávají recenzovat knihy takovému zaujatému fanatikovi který píše takto nevyváženě. Už jenom ten jeho výmysl že fanatické muslimy podporují levičáci všeho druhu dělá z autora jasného kandidáta na návštěvu doktora Chocholouška. Podpora církvím je spíše doménou konzervativních pravicových stran a nikoli levicových. Krásně to bylo vidět na válce v Afgánistánu v 80. létech. SSSR bojoval proti Mudžáhidům (předchůdci Talibanu v jejichž řadách bojoval dokonce i samotný mladý Bin Ládin) aby tak podpořil afgánskou levicovou vládu zatímco USA pod vedením pravicového Reagana podporovaly finančně i vojensky ortodoxní muslimy v podání Mudžáhidů.

1 0
možnosti
D

duhacenzor3

17. 7. 2011 7:56
Re: To ty recenze musejí vypadat

Pokud vím, tak muslimy v Evropě podporujete jen vy, levičáci:  kdopak tady asi celá desetiletí křičí o "diskriminaci" muslimů, kdopak tady asi celá desetiletí tluče do hlav dětem i dosplělým slinty o "vyspělosti islámu", kdopak to asi dělá celé desítky let "oběti" z palestinců, kdopak asi podoporoval Hussajna, Kaddáfího, Assáda aspol, kdopak se to asi sešel 1966 až 9 s muslimy při vyvražďování křesťanské Biafry, kdopak tu asi jásal 1979 nad Chomejním, kdopak podporuje Bašíra, kdopak asi to byl ten SSSR a mezinárodní dělnické hnutí, kdopak asi to je, ti socialisté, ta rudá Čína. Nelži pamětníkům, komunisto, islamisace Evropy je vaše práce.

Základní problém islamisace ovšem vůbec není v  islámu, ale právě  jen ve vás, islamisace se podaří, jen pokud vás necháme tady žít a vládnout. Prvním krokem k zastavení islamisace Evropy by měl být vystěhovat z celé Evropy vás, evropské levičáky někam k vašemu kamarádovi v do Súdánu, třeba za odvoz, na maso, ne zakazovat burky.

0 0
možnosti
K

kaktusak

17. 7. 2011 1:25
Nebezpečím jsou evropští politici,

kteří sem ty imigranty ve velkém pouští. Asi potřebují levnou pracovní sílu a vysokou nezaměstnanost.

0 0
možnosti
N

Naive_observer

21. 8. 2011 12:53
Re: Nebezpečím jsou evropští politici,

Jo, a voliče. Imigranté volí hlavně levici.

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

17. 7. 2011 0:31
Největším nebezpečím

jsou VŠICHNI fanatici.... A vůbec všichni hlupáci plní nenávisti.

3 0
možnosti
C

ctenar1970

17. 7. 2011 9:01
Re: Největším nebezpečím

R^R^

0 0
možnosti
FKL

Karel Kubrt a tchýně

16. 7. 2011 23:37
Autor se sám poplival

Nepochopil jsem autora. Posledním odstavcem popřel vše předcházející pravdivé. To se chce zalíbit komu? Nemůže sedět na dvou židlích.

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

16. 7. 2011 23:16
Pláčete hezky, ale na špatném hrobě p.Zieglere

viníky současného stavu je současný kvaziburžoazní režim, vládnoucí ve většině zemí současné Evropy. Nelze podporovat teroristické aktivity v zemích typu Libye a pak se divit, že je kontinent zamořený islamisty. Vy sám jste se zde opakovaně strefoval do plukovníka Kaddáffího, jehož stát byl pro kontrolu imigrace nepostradatelný.

0 0
možnosti
RMM

RJJ milovník miltikultury

16. 7. 2011 22:38
V podstatě

Samozřejmě souhlas. Až na ten konec je to napsáno doslovně přesněR^

1 0
možnosti
OVNN

o vaše názory nestojíme

16. 7. 2011 20:47
K těm úspěchům ve vědě atd.

Drtivá většina jich byla převzatých od Indů, Řeků, Peršanů a dalších národů. Těch málo Arabů, kteří se snažili o originální myšlení, jako Ibn Sinna (Avicena), mulláhové přísně trestali. Islám už ve své podstatě nedovoluje žádný pokrok a rozvoj.

2 0
možnosti
ML

Niktor

16. 7. 2011 23:07
Re: K těm úspěchům ve vědě atd.

Zato křesťané originální myšlení a vědecký pokrok vždy posvěcovali, své o tom ví např. Giordano Bruno ;-D

1 0
možnosti
C

certik_bertik

16. 7. 2011 20:21
to

by mě zajímalo co v té recenzi Ziegler napsal, očekávám že každé druhé slovo bude buď nacista nebo bolševik;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,00
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz