Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Již první den jakékoliv války, by měli být ke zdi postaveni a zastřeleni všichni ti kteří o ní rozhodli a ti kteří z války bezostyšně profitují. Ernest Hemingway.

Nemohu se dopátrat jedné informace. Kdo těm imigrantům dává peníze na cestu? Nikdo peníze nerozdává jen tak, vždy je něco za něco. Protože ten kdo je dává, má s EU nečestný úmysl. Níže přetiskuji co jsem nedávno četl. Je to pravda?

Uprchlické tábory v Rakousku a Německu provozuje švýcarská soukromá společnost OPS jejímž majoritním vlastníkem je banka Barcleys, což je hlavní banka Rothschildů. Stejní lidé provozují "humanitární" a "lidskoprávní" organizace po celém světě, včetně Afriky. Je to jednoduché. "Humanitární" organizace inkasují peníze od vlád států, které pak rozdělují "potřebným", ti si pak za tyto peníze koupí cestu do Evropy, za kterou zaplatí zpět "humanitárním" pašerákům. Po příjezdu do Evropy státy opět platí za "uprchlíky" oné společnosti, co provozuje tábory! A za to vše lobuje u EU pan Soros-pravá ruka Rothschilda, který nutí politiky, aby přijali další miliony "uprchlíků" ročně! Kromě rozvracení kultury, nastolení nového řádu je v tom i docela prima kšeft! Nejlepší na tom je, že daňoví poplatníci platí "uprchlíkům" cestu sem, jejich pobyt tady a následné výhody. Tyto peníze inkasuje světovládná skupina bankéřů -zlodějů z Wall Street!!!:-/

1 0
možnosti

T78o40m45á84š 73P64a88k

30. 5. 2016 11:36

joo klasická česká vyčůranost.. Dokud Brusel posílá prachy, jsme děsní Evropané (no i když poslední dobou to je spíš tak, že se tváříme, že tedy dobrá, když nám je vnucují, my si je tedy velkoryse vezmeme).. ale nedej bože po nás snad chtít na něčem se podílet.. to máme řečí o tom jak je potřeba demokraticky po nás nic nechtít...

Ty peníze milý pane nejsou z nebe, oni je platí němečtí daňoví poplatníci (kupříkladu).. Opravdu nechápu jak má německý politik vysvětlit svému voliči, že bude dál posílat prachy Čechům, co mu zrovna přes hranice nadávají a hlasitě volá, že rozhodně s ničím nepomůže...

PS kvóty nejsou pitomost, jsou informací kolik by bylo spravedlivé minimum pomoci Evropě která je i naším domem.

1 3
možnosti

Nájezdníky nepozvala EU, ale popud vyšel z Německa. A kvóty opravdu jsou pitomost. Nájezdníci nestojí o Česko, nebo Maďarsko, oni chtějí do Německa.

2 0
možnosti

Je velmi zvláštní, že vždycky když po nás něco chtěly ostatní země evropské unie, pokaždé jsme byli v těžké opozici. A pokaždé jsme jim řekli, neexistuje.

Napřed požádala Itálie o pomoc s uprchlíkama, my řekli ne. Potom Řecko, my zase řekli ne. Pak Německo a Francie. My zase řekli ne. Tak Němci chtěli prosadit kvóty. Další ne.

Co by jste řekli vy někomu, komu dáváte peníze a on vám jako soused není ochoten pomoci? Řeknete si naprosto logicky, proč mu mám ty peníze dávat.

ps. kvóty jsou vážně hloupost.

2 6
možnosti

P82e65t75r 58S83k12á24c88e84l

31. 5. 2016 10:40

Má to logiku - Vaši/naši předkové před 100 lety nikam, vůbec nikam neutíkali. Zůstali doma a budovali. Studny, hřiště, školy, silnice. Zakládali spolky - hasiči, Sokol, Orel, atd. Proč bychom nyní, kdy těžíme z moudrosti a pracovitosti našich předků, měli způsobem, který nemá v historii lidstva obdobu. Jo, vycvičit mladé lidi z řad uprchlíků (je jich většina), dát jim uniformy a poslat domů, ať si svobodu sami vybojují, jsem pro. Pokud se mýlím, sdělte proč.

1 0
možnosti

Jak přesvědčíme uprchlíky, aby u nás chtěli zůstat? Všichni chtějí do Německa nebo aspoňo do Švédska. Budou přidělení k nám, ale stejně půjdou do Německa. A na to my budeme ještě doplácet?

EU se xx let capilo, že jim jde o vyrovnání životní úrovně napříč všemi státy. Zatím si z nás udělali kolonii, kam dodávají vlastní přebytky. Proč by chtěl uprchlík žít v kolonii, když se má v centru lépe? Na co se bude učit češtinu, když s němčinou se domluví po polovině Evropy?

4 0
možnosti

Tím, že sociální dávky pro "uprchlíky" se budou přerozdělovat v Bruselu (tím, že nám více peněz sebere) a ty peníze pak bude posílat těm, kteří nám budou přiděleni. Pak nebudou mít důvod utíkat a jistě tu šťastně vytvoří svou komunitu, která bude tak přínosná, jak ta v Malmo, Marseile, Paříži, Londýně a dalších městech.

4 0
možnosti

A kdyby jenom dotace! Brusel chce zaplatit za kazdeho bezence ktereho neprijmeme ANEBO prijmeme, ale on odejde sam 7 milionu:

http://zpravy.idnes.cz/evropska-komise-navrhne-moznost-vykoupeni-z-kvot-fsw-/zahranicni.aspx?c=A160503_115433_zahranicni_mlb

0 0
možnosti

Přeloženo do češtiny. Buďto si vezmete uprchlíky a budete na ně do smrti doplácet, a nebo vám sebereme peníze, které z velké části slouží ke korupci a jsou rozkrádány mocnými s rozhodovacím právem. Tak tedy za mě? Tak raději bez těch dotací.

5 0
možnosti

Co, nebo spíš koho, mi to jenom připomíná...

Někdo má peníze, které mi dává, ale mě se to zdá málo, tak na něj řvu, že je to zloděj. Já mám přece PRÁVO na JEHO peníze!!! A ještě by chtěl, abych za ně něco udělal pro celek? Ani náhodou. Dej víc, dej víc!

Jen si vzpomenout, jaká skupina lidí u nás tohle předvádí...

1 0
možnosti

A uz jsou zde zase uprchlici. Lide o kterych je rec prchaji sami pred sebou. Pred svym islamem. Jenze islamisti vykopali valecnou sekeru a tak je otazka jsou to migranti nebo kolonizatori. Je otazne, jak dlouho bude Evropa patrit Evropanum.

2 0
možnosti

Muzu s vámi souhlasit, ale tyhle vykriky jsou zatím jen od jednotlivých politiku zemi jako Rakousko a pro tohle by museli zmenit evropskou legislativu a to tak snadny není a setkalo by se to s jasnym odporem. Jo ty vyroky/vyhruzky jsou spatny, ale většinu bych bral jako názory nekterych politiku (co jsem koukal, většina tech politku jsou nonfactor v globalu EU) a ne názor cele EU. Stejne tak nejde brat vyroky Zemana, ze mluvi i za vladu.

Kazdopadne je trochu prasarna, když Cesko vyuziva vyhody clenstvi v EU vcetne dotaci a pak se krouti, když někdo něco chce taky po nas zpet (neresim ted uprchlíky, ale tohle je obecne). Co budou Cesi rikat, az když Cesko dojde do stadia, kdy uz bude platcem. To si reknou "tak jsme je vysali, ted se to nevyplati, tak jdem pryc" ? To bych takovy vyzirky bleskem vykop a uvalil na ne cla.

1 0
možnosti

Já bych to trochu otočil - nedáte dotace, nedostanete miliardové příspěvky od nás.

12 1
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,66
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz