Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Měl pravdu bývalý prezident Zeman, že řvoucímu davu se neustupuje a také účast Ivana Bartoše na hulákací demonstraci dezolátů je nepřijatelná a proto jsou Piráti nevolitelní, naštěstí je voliči skoro vykroužkovali.

0 0
možnosti
LP

Takže vlastně těch 20 demonstrantů na náměstí jsou dle autora stejní jako dozorci v koncentračních táborech a uřezávači hlav z ISISu.

0 0
možnosti
JZ

Chátru je třeba rázně umravnit, za tím si stojím. A mí mínusáři dokazují, že mám pravdu.

1 0
možnosti
Foto

Tak já jsem za chátru považovala novináře Rudého práva. 😉

3 0
možnosti

Naši anarchisti se množí jak houby po dešti. Bohužel to vidíme v celém světě (Donald Trump). Ale u nás se od populismu k anarchismu vydávají celé strany svým soustavným lhaním a trollingem!

4 0
možnosti
Foto

Tak já doufám, že Trump vyhraje volby, protože Biden je nejhorší prezident USA, jakého pamatuji.

A ti ztroskotanci a dezoláti tu za totáče byli taky. Jen se jim jinak říkalo. 😃

6 7
možnosti
Foto

Tak je to třicet pět let, co soudce Fremr odsoudil Pavla Ereta za propagaci fašismu, vandalismus a další pitomosti na šest let. Čermáka neznám, ale ta sazba je vysoká. A paralely člověka napadají...

9 5
možnosti
Foto

Tak už jsem si to pročetla. Pět a půl let za tohle? To fakt zavání bolševikem.

7 2
možnosti
Foto

S takovou palbou, kterou mu udělil za takovou blbost můj jmenovec na soudu, nesouhlasím. Ale chápu to tak, že na sprostý lid patří přísnost. Demogracie není pro každého, opět jedno slavné vítězství nad ruskými hordami.

8 2
možnosti
PZ

Zde máte ač nevědomky dobrou myšlenku, on ten Čermák je sprostý, ale ne lid, jen sprosťák a nakonec i prosťáček, protože on to přeci myslel jinak, no myslel, to je taky v souvislosti s jeho kariérou taky asi přehnané.

1 0
možnosti
JN

J45o70s22e94f 38N94i57k48l

3. 8. 2023 17:37

"....protagonisté tohoto pokřiveného vidění světa se rekrutují z příznivců Putina...", máte pro toto své tvrzení nějaké důkazy nebo je to pouze vaše domněnka...

10 8
možnosti
JZ

Pravil Nikl, který si tady naběhl šířením lží o Donbasu a nedoloženými údajnými citáty amerických politiků, Stačí se podívat na výroky Vrábela, Rajchla, Peterkové, Čermáka, Tušla a dalších, které jsou jasně proputinovské. Dají se jednoduše vygooglit.

6 12
možnosti
Foto

Při čtení jako bych se vrátil o 34 let do socialismu. Jen tam chybí, republiku si rozvracet nedáme.

14 10
možnosti
Foto

A jak jste omládl!

7 9
možnosti
MK

Jako v celku souhlas, ale přeci jenom to srovnání trochu kulhá. Pakáž je to oboje, ale dezoláti atentáty a řezání hlav neprovozují.

7 1
možnosti

Zatím! Zatím! Ale v Rusku prokázali, že to umí!

1 0
možnosti
  • Počet článků 3350
  • Celková karma 22,29
  • Průměrná čtenost 1798x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz