Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Válek je politicky nezkušený! Ale ten jeho mluvčí je velmi šikovný!

Babišův pandemický zákon končí s platností koncem února a Válek potřebuje jeho prodloužení o 2-3 týdny. Proč jsou takové problémy? Proč opozice jen politikaří?

:-)

0 0
možnosti
JZ

Děkuji za Vaše reakce, nemohl jsem odpovídat dřív, protože jsem měl ban. V každém případě je pan Válek i přes moje výtky daleko lepším ministrem zdravotnictví než byl Adam Vojtěch, za něhož to byl totální chaos. :-)

1 0
možnosti
PP

Protože je odborník, asi se nudil tím, jak se ostatní pomalu snaží pochopit to, co jemu bylo dávno jasné.

Možná by se měli ostatní na jednání připravit a nezdržovat ostatní, tedy pokud na to vůbec mají.

A co dát do zákona pro poslance nějaké minimální IQ?

0 0
možnosti
Foto

Soudím, že neni žádný důvod k tomu, aby ministr zdravotnictví Válek rezignoval. Je ministrem asi dva měsíce, resort funguje dobře a pandemii covidu zvládáme. Za neúspěch pandemického zákona v senátu Válek nemůže. Pětikoalice si mus uvědomit, že není dost dobře možné, aby v poslanecké sněmovně něco s obtížemi prosadili a vzápětí aby to jejich vlastní senátoři v senátu zařízli. Tentokrát to mají na svědomí hlavně senátoři hnutí STAN.

S tím, že nynější opozice bude volat po odvolání některých ministrů se musí počítat.

2 0
možnosti
JD

Prvořadá je kvalita zákona! Proč svádět vinu na senátory ze Stanu? Že pro špatný zákon nehlasovali? To přece nejde.

0 0
možnosti
LT

Tak to abychom upravili jeden z kovidových vtipů.

Tenkrát se říkalo, že mezi učitelem obrany proti černé magii v Bradavicích a ministrem zdravotnictví není rozdíl, oba mají zhruba stejnou životnost.

Jestli to ovšem takhle půjde dál, tak se bude moci říkat, že i učitel obrany proti černé magii má jistotu stálého zaměstnání oproti ministru zdravotnictví ČR.

0 0
možnosti
JF

Dobrý den, ňáko mi v poslední době začíná fungování jednotlivců ve vládě - včetně řečeného MUDr. Válka - pro kterou jsem odevzdal svúj hlas, připomínat Čapkovu pohádku o tom, jak pejsek s kočičkou pekli dort ... :-/

0 1
možnosti
DR

Dnes se dá z Vašim blogem naprosto souhlasit. R^

2 1
možnosti
JD

J82a51n 73D64o65u56š91e65k

14. 2. 2022 17:25

No, podle všeho už nemá moc co zkazit. Tak ho tam nechte.

0 1
možnosti
Foto

Chce působit přesvědčivě. Razantně. Asi je to spíš domluvená taktika celku než jeho zažitý systém, pánbů ví, karty?...nebude tam chlapec asi bohužel jediný. Ta taktika se ale třeba pro mne ...nepomůžu si, stává divadelním představením, kdy k národu mluví v zvýrazněných částech projevu Arnošt Goldflam.

Nedávno kdesi mluvil pan Prymula a mám velké obavy, že jsem kdysi v jeho hodnocení ujela, neb po předvedeném orloji tohoto postu je to evidentně jediný se zodpovědnou taktikou a hlavně jediný doopravdy ví, o čem mluví. Nojo..no. pletu se.

5 1
možnosti
Foto

Pro mě byl nejlepším ministrem zdravotnictví Tomáš Julínek. Bohužel socanům stačilo před volbami slíbit voličům, že zruší třicetikorunový poplatek u lékaře, aby se poroučel Julínek s celou vládou.

2 1
možnosti
VV

Nechte ho zit,

nudil se a podle toho zaberu v tivi hral solitaire. Knize Schwarzenberg se taky driv nudil a schrupnul si. Zadnej div pro projevech Okamuru a podobnejch nuditelu u mikrofonu.

0 0
možnosti
Foto

to je sice pravda...ale byť na knížete nedám ani nit dopustit, je zcela nabíledni, bez pardonu, že po tolika letech kritiky se ze všech škvír po vítězství voleb očekává, že budou prostě lepší. Dělají jednu botu za druhou, ba co hůř, nejen že dávají voličům chlapců, co v nich třímají devadesátky a půlka národa je volí. třeskutý zbrojní arzenál, ale negativně působí pro motivaci těch, co čekali obrat ve stylu a v noblese.

1 1
možnosti
  • Počet článků 3328
  • Celková karma 25,13
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz